fbpx

Újdonság: Weboldalunk folyamatosan változik, illetve bővül. A Változásokat a láblécben található “Weboldal Változások” menüpontban követheted nyomon.

4 ok, hogy miért nem vagy még milliomos

Closeup of hands holding cash
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Rengeteg ember kétségbeesetten akar milliomos lenni, de miért nem sikerül nekik? 

Bár a pénz nem tud boldogságot venni, az anyagi szabadság biztonságot nyújt. Mint bármi más esetben az életben, mielőtt elérsz egy célt, például hogy milliomossá válj, szükséged van egy megfelelő stratégiára és arra is, hogy megtudd, miért nem érted még el a célodat.

Vannak kifogások és okok, hogy miért nem tartasz még ott pénzügyileg, ahol szeretnél. Szóval szorítsd vissza a „nem tudom”-okat és kifogásokat és olvasd el azt a négy okot, amiért még nem érted el a célodat. 

1. Nem elég világosak a céljaid és a cselekedeteid.

Világos célok világos cselekvést eredményeznek. Bármibe is fogsz, ha hiányoznak az előre meghatározott célok és az ehhez szükséges cselekvés lépései, soha nem fogod elérni. Ülj hát le és ne sajnáld az időt a tervezéstől, aztán hajtsd végre jól.

2. Azt hiszed, hogy más emberek lehetnek csak sikeresek, Te nem.

Hidd, hogy sikerül. Vizualizáld magadat, mint sikeres férfi vagy nő, akit egykoron irigyeltél. Ha ezt megteszed és látod magadat sikeres milliomosként és igazán hiszel abban, hogy ez megtörténhet, egy lépéssel közelebb vagy a célhoz.

3. Azt gondolod, hogy a körülményeid és a háttered vagy környezeted akadályoz meg a siker elérésében.

Se a háttér, se a környezeted nem akadályozhat meg. Létezik könnyebb forgatókönyv? Igen, de a körülmények nem határozzák meg, hogy egy hajthatatlan egyén sikeres lesz vagy sem. Engedd meg, hogy még egyszer ismételjem önmagamat. Semmi nem akadályozhat meg a siker elérésében.

4. Rádöbbensz, hogy pénzen nem lehet boldogságot venni, de azt elfelejted, hogy szabadságot igen.

Még egyszer, pénzen nem tudsz boldogságot venni, de a pénz egyirányú jegy a szabadság irányába, amit oly sok ember a világon birtokolni szeretne. Ezután persze a szabadság elvezethet a boldogsághoz. Ahhoz, hogy megtaláld a motivációdat amikor a dolgok nehézre fordulnak, fókuszálj a szabadságra, amit a pénz biztosíthat.

Ha a célod az, hogy milliomos legyél, nagyszerű! Ha a célod az, hogy jobb legyél a szakterületeden – sok erőt kívánok hozzá! 

Tartsd a fejedben ezeket az okokat, amikor a következő célod elérésén dolgozol, legyen az bármi. Ha abszolút a legjobbat hozod ki magadból, és félreteszed a kifogásokat, első kézből fogsz szembesülni azzal, hogy meg tudod csinálni. És most mentálisan készülj fel rá, hogy felforgatod a gondolataidat és meghódítasz pár célt. 

Fordította: Benkő Ádám
Eredeti cikk: richdadadvisors.com

Boldog Születésnapot Magyar Gazdag Papa Klub

A Magyar Gazdag Papa Klub 7. születésnapja alkalmából Robert Kiyosaki személyesen üzent nekünk és mindazoknak akik ismerik a klubot, és …

Scary Death Hold A Watch In His Hand. Realistic Skull Makeup.

A Tőzsde Halott

A gazdagok összeesküvése – A pénz 8 új szabálya Exkluzív Online Frissítés #120 – A TŐZSDE HALOTT Halottakat látok. Ezek a halottak …

Business Team Investment Entrepreneur Trading Concept

A siralomházból hozta vissza a FED az aranyat

A Fed hol elvesz, hol visszaad. Az amerikai jegybank szerepét betöltő intézmény az elmúlt héten ismét jól esően dobogtatta meg …

Irányítsd Saját Pénzügyi Jövőd (MLM Magazin)

Amennyiben Gazdag akarsz lenni, el kell fogadnod a tényt, miszerint a problémák sosem fognak eltűnni. Nem számít, hányszor találsz megoldást …

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email