fbpx

Újdonság: Weboldalunk folyamatosan változik, illetve bővül. A Változásokat a láblécben található “Weboldal Változások” menüpontban követheted nyomon.

Érezd jól magad! – ez a befektetés egyik alaptétele.

Feel Good Best Excellent Positive Thinking Concept
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Miért leszel még sikeresebb, ha közben jól is érzed magad?

Amikor a pénzügyi és személyes fejlődésünkről van szó, mi nők néha hajlamosak vagyunk túl komolyan venni saját magunkat. Értem én! Vannak stresszes dolgok, ezen kívül az anyagi függetlenségünk eléréséért sokat kell tanulnunk és tennünk. 

De én mégis úgy gondolom, hogy nagyon fontos szem előtt tartanuk, hogy a befektetésnek élvezhetőnek is kellene lennie! 

Valójában az, hogy érezzük jól magunkat, mind közül az egyetlen legalapvetőbb szabály. 

És hogy mit is jelent az, hogy ’Érezzük jól magunkat?’ 

Ünnepeljünk meg minden győzelmet! 

Nagyon ajánlom, hogy ünnepeld meg minden győzelmedet a pénzügyi függetlenség felé vezető utadon. Fejezd ki az elismerésedet egy-egy pénzügyi vagy személyes siker elérésekor. Légy büszke a felmerülő személyes félelmeidre is, és ismerd meg jobban azokat. Aggódj kevesebbet a pénz miatt és koncentrálj jobban a magabiztosságod megerősítésére. Szerezd meg az irányítást az életed felett. Nagyon sok győzelem vár rád útközben és ezek megünneplése a kulcsa annak, hogy tovább folytasd az utat előre! 

Találd meg a puzzle következő darabját! 

Gondolj úgy a befektetéseidre, mint a puzzle darabkáira, a céljaidra pedig úgy, mint magára a már kirakott puzzle-ra. Minden egyes befektetés közelebb visz a teljes képhez. Már csak ki kell találnod, hogy milyen darabkára van szükséged és hol van a helye a játékban. És a kirakós játékok annyira szórakoztatóak! 

Keresd a következő befektetést! Kövesd a már meglévőknél használt folyamatot! Számítsd ki hogyan tudod növelni a bevételedet és a befektetéseid készpénzáramlását! Minden nap tanulj valami újat! Ezek a tevékenységek segíteni fognak Téged abban, hogy felfedezd azokat a puzzle darabkákat, amikre szükséged van és hogy hogyan használd jobban azokat, amik már megvannak. 

Élvezd az utazást!

Szeretem a jó autós utazásokat – különösen a barátnőimmel (és ha lehajtható a tető!)

A legjobb dolgok, amiket befektetőként megtapasztaltam az alábbiak: új baráti kapcsolatok jönnek létre, tanulok az új barátaimtól és együtt fejlődök velük. Mint bármi más, a befektetés is sokkal szórakoztatóbb, ha a barátaiddal közösen csinálod. 

Közösen nagyszerű kalandokban lesz részetek és sokat fogtok tanulni. Közösen élvezhetitek a siker gyümölcsét és vigasztalhatjátok egymást, amikor a dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogy terveztétek. Együtt mentek majd ezen az úton.

A nap végére a befektetés ijesztő, de szórakoztató is lesz. Ha ez eszedbe jut, akkor sokkal boldogabb és sikeresebb leszel. 

Szóval kezdődjön a szórakozás… ma!

Egy már működő és sikeres magyar cég, nemzetközi cégként születik újjá

avagy Hogyan profitálhatsz egy főnixmadár újjászületéséből? Az elmúlt években sokat olvashattunk vagy hallottunk arról, hogy Magyarország rengeteg sikeres nemzetközi vállalat …

Business Team Investment Entrepreneur Trading Concept

A siralomházból hozta vissza a FED az aranyat

A Fed hol elvesz, hol visszaad. Az amerikai jegybank szerepét betöltő intézmény az elmúlt héten ismét jól esően dobogtatta meg …

A pénz új szabályai

A pénz új szabályai #2: Tanuld meg használni a hitelt

A jó adósság és a MEP ereje Számos ember tanítja, hogy a hitel rossz vagy gonosztól ered. Arról szól a …

Gold bar on stacks of gold bullions close up

Mi történt az arannyal?

A következőket gondolom. 2012 harmadik negyedévében az arany ára felment unciánként 200 dollárra, amikor a Fed ismét elkezdte azt sugallni, …

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email