fbpx

Újdonság: Weboldalunk folyamatosan változik, illetve bővül. A Változásokat a láblécben található “Weboldal Változások” menüpontban követheted nyomon.

Irányítsd Saját Pénzügyi Jövőd (MLM Magazin)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Amennyiben Gazdag akarsz lenni, el kell fogadnod a tényt, miszerint a problémák sosem fognak eltűnni. Nem számít, hányszor találsz megoldást egy problémára, rögtön újabbak fognak megjelenni.

Az ügyes cégek meglátják a világ problémáit, és megtalálják a megoldásokat. A legsikeresebbek találják meg a legjobb megoldásokat. E cégekben rendkívül okos férfiak és nők dolgoznak, magas pénzügyi intelligenciával, ami szilárd pénzügyi oktatásból eredeztethető.

Pénzügyi intelligenciájukat e problémák megoldására, és ennek következtében pénzszerzésre használják.

Gazdag Akarsz lenni?

Amennyiben Gazdag akarszlenni, el kell fogadnod a tényt, miszerint a problémák sosem fognak eltűnni. Nem számít, hányszor találsz megoldást egy problémára, rögtön újabbak fognak megjelenni. Ugyanakkor ha azt is megérted, hogy a problémamegoldás az, ami gazdaggá tesz, örömmel fogadod majd a saját magad vagy más emberek útjába álló problémákat. Amint elkezded a saját problémáid mellett másokét is megoldani, a képességed, hogy gazdag légy, szárnyalni kezd.

Az emberek rengeteget fognak neked fizetni, hogy megoldd a problémáikat.

Minél nagyobb problémát oldasz meg, annál több pénzt fizetnek. Például a bejárónőnek éppen szükséges összeget fizetem ki a házam tisztán tartásáért. Ellenben az orvosomnak többet fizetek azért, hogy megőrízze az egészségemet. Miért? Mert elviselem a piszkos házat, de a betegséget nem.

Régebben jó pár alkalmazottat béreltem fel, hogy segítsen abban, amit a MacBookom kevesebb idő alatt megtesz. Így örömmel fizetek néhány ezer dollárt pár évente számítástechnikai cikkekért. Az Apple megoldotta az eredménytelenségi és költséghatékonysági problémámat. 
Ezzel egy értékes problémát oldott meg.

Az ingatlanbefektetésünkben Kimmel rengeteg pénzt keresünk, mivel nagy problémát oldottunk meg: minőségi elszállásolás megengedhető árakkal. A cégünk pedig a Gazdag Papa, rengeteg pénzt termel, mivel megoldjuk az emberek pénzügyi képzésének problémáit.

Minél többet dolgozunk a problémák megoldásán és a legjelentősebb gondok elhárításán, annál többet keresünk.

Tehát mi a te Problémád?

Ezt adta nekem a Gazdag Papa Klub Cashflow 10+2 Intenzív Tréning

 Eredeti végzettségem szerint közgazdász vagyok, az egyetemi képzés alatt a pénzügy volt az egyik legkevésbé szeretett tantárgyam. Jobb agyféltekés művészlélekként egyáltalán nem érdekeltek a száraz számok. Kimnek, Robertnek és a Magyar Gazdag Papa Klub oktatóinak sikerült felkelteniük az érdeklődésemet a pénzügyek iránt, tele vagyok lelkesedéssel és izgalommal, hogy fejlesszem a pénzügyi tudásomat – hiszen ettől függ a jövőm.

A Cashflow 10+2 Intenzív Tréning teljesen átformálta, kiszélesítette a gondolkodásmódomat, eloszlatta a félelmeimet és megerősítette a saját magamba vetett hitemet. A Cashflow 10+2 Intenzív nemcsak zseniális pénzügyi tréning, hanem remek önismereti tréning is. Sokféle ember, sokféle gondolkodásmód, sokféle mentalitás találkozik ilyenkor, és nagyon élveztem figyelni saját magamat, hogy az egyes szituációkban hogyan reagálok. A Cashflow 10+2 Intenzív tükröt tartott elém, hogy ki vagyok, hol vagyok, hová akarok eljutni és mire vagyok képes.

Képzeld el, hogy állsz egy hatalmas ajtó előtt, rajta a felirat: Jómodúak Világa. Hat nap alatt ez az ajtó szépen lassan kitárul előtted és a küszöbön túl látsz sok csodát, mindent, amire vágysz az életben. Ahhoz, hogy beléphess, tanulni, cselekedni és hibázni kell, de csak rajtad áll, hogy megteszed-e. 

Nos, ezt adta nekem a Cashflow 10+2 Intenzív.

Balogh Ágnes

 

Businessman in panic

Csillapodó pánik az arany piacán

Pánikszerű hangulat lett úrrá az arany piacán, miután néhány hete már a 30%-ot is megközelítette az árfolyam esése az év …

Egy “flash-crash” anatómiája

2019. január másodikán, késő este, egy ritka eseményt láthatott az, aki valamilyen okból kifolyólag figyelte a piaco(ka)t. ‘Kilométeres’ gyertyák, hatalmas …

20 perces Üzleti Terv

Mi az üzleti terv? Az üzleti terv egy olyan dokumentum, amelyben ismertetjük meglévő, vagy leendő vállalkozásunkat, annak jövőre vonatkozó céljait, azt, hogy …

Rusty Ball and Chain

Arany, ezüst a kínpadon

Az amerikai jegybank szerepét betöltő intézmény, a Fed, szerdai kamatdöntő ülésének kommentárjában az év végétől kilátásba helyezte kötvényvásárlási programjának lehetséges …

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email