fbpx

Újdonság: Weboldalunk folyamatosan változik, illetve bővül. A Változásokat a láblécben található “Weboldal Változások” menüpontban követheted nyomon.

Mi a te problémád?

Businessman thinking at office
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Hogyan nőj nagyra problémák megoldásával

Gazdag apám azt mondta: „Az a baj a világgal, hogy nincs elég problémamegoldó. Tehát, ha problémamegoldó leszel, gazdag leszel.”

Bármilyen sikeres üzletet vizsgálva, az alábbi mintázatot fedezheted fel:

Probléma > Megoldás > Probléma > Megoldás > Probléma > Megoldás > Pénzügyi intelligencia  >> 

Az ügyes cégek meglátják a világ problémáit, és megtalálják a megoldásokat. A legsikeresebbek találják meg a legjobb megoldásokat. E cégekben rendkívül okos férfiak és nők vannak, magas pénzügyi intelligenciával, −ami szilárd pénzügyi oktatásból eredeztethető−, amit e problémák megoldására használnak, valamint a megoldásokból történő pénzszerzésre.

Gazdag akarsz lenni?

Amennyiben gazdag akarsz lenni, el kell fogadnod a tényt, miszerint a problémák sosem fognak eltűnni. Nem számít, hányszor találsz megoldást egy problémára, rögtön újabbak fognak megjelenni.Ugyanakkor, ha azt is megérted, hogy a problémamegoldás az, ami gazdaggá tesz, örömmel fogadod majd a saját-, vagy más emberek útjába álló problémákat.
Amint elkezded a saját problémáid mellett másokét is megoldani, a képességed, hogy gazdag légy, szárnyalni kezd.

Az emberek rengeteget fognak neked fizetni, hogy megoldd a problémáikat.

Minél nagyobb problémát oldasz meg, annál több pénzt fognak fizetni.Például, a házvezetőnek éppen a szükséges összeget fizetem ki a házam tisztán tartásáért. Ellenben az orvosomnak többet fizetek azért, hogy megőrizze az egészségem. Miért? Mert elviselem a piszkos házat, de a betegséget nem.Régebben jó pár alkalmazottat béreltem fel, hogy segítsen abban, amit a MacBook-om kevesebb idő alatt megtesz. Így, örömmel fizetek néhány ezer dollárt pár évente számítástechnikai cikkekért. Az Apple megoldotta az eredménytelenségi és költséghatékonysági problémám. Ezzel egy értékes problémát oldott meg.Az ingatlanbefektetésünkben Kimmel rengeteg pénzt keresünk, mivel nagy problémát oldottunk meg, minőségi elszállásolás megengedhető árakkal. A cégünk pedig, a Gazdag Papa rengeteg pénzt termel, mivel megoldjuk az emberek pénzügyi képzésének problémáit.

Minél többet dolgozunk a problémák megoldásán, és a legjelentősebb gondok elhárításán, annál többet keresünk.

A problémák megoldása pénzügyi képzettséget igényel.

Ahogyan már korábban említettem, a legsikeresebb cégek a pénzügyi képzettséget felhasználva, problémák megoldása révén gazdagodnak meg. Nem csak a probléma megoldására szolgáló megfelelő terméket képesek előállítani, hanem azt is tudják, hogyan keressenek vele rengeteget.

Ha gazdag akarsz lenni, meg kell tanulnod egyrészt a problémákat megoldani, másrészt a pénzügyi képzettséged növelni, hogy megtanuld, hogyan keress a megoldásaiddal rengeteget, akkor is, ha az szolgáltatás, vagy árucikk.

Arra bíztatlak ma, hogy kezdj úgy tekinteni a Földre, mint a megoldásra érett problémák bölcsőjére, amelyekből profitálhatsz.

Kezdd egyszerű kérdésekkel: „Mi az én problémám?” És dolgozz azon. Jó eséllyel saját problémád megoldásával más emberekét is elkezded megoldani.

Emellett arra is bíztatlak, hogy folytasd pénzügyi képzettséged növelését, így amikor a megoldásokból származó pénz beáramlik, tudni fogod, hogyan teremts belőle még többet, amivel még nagyobb problémákat oldhatsz meg.

Tehát, mi a te problémád?

A Magyar Gazdag Papa Klub folyamatosan tart rendezvényeket a témában. 

Jobless businessman with empty wallet

Milyen közel vagyunk az újabb hatalmas válsághoz?

Az új válság kockázata –egy tartós, súlyos recesszióé– félelemmel töltötte meg a piacok és a monetáris politika által vezérelt fejlett …

Planning, risk and strategy deadline time in business

QT: A fájdalom csak most kezdődik

A FED kifút a határidőkből! A mennyiségi szigorítás (QT) tavaly publikált határideje alapján a FED október (amikor a QT kezdődött) …

Computer Connection Internet Networking Digital Concept

12 ok amiért az Online Marketing segíthet céged fejlődésében

A Modern Technológia fejlődésével és változásaival a vállalkozások mindent megtesznek, hogy életben tudjanak maradni.  De mégis hogyan tudod vállalkozásod tovább …

Man waving at the sunset

Viszlát Kapitalizmus

Sokan rettegnek attól, hogy Barack Obama újraválasztása a kapitalizmus végét jelentené. Rövid hírünk: A kapitalizmus évekkel ezelőtt eltűnt. A kapitalizmus már …

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email