fbpx

Újdonság: Weboldalunk folyamatosan változik, illetve bővül. A Változásokat a láblécben található “Weboldal Változások” menüpontban követheted nyomon.

Ez az a hiedelem ami visszatart?

Az idő, pénz
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

A napokban beszélgettem pár régi ismerősömmel, és amikor a tanulás témakörről kezdtünk beszélni, szinte mindannyian hasonlóan reagáltak: “Nincs időm tanulni…”

Az egyikőjük, gyerekkori barátom, azzal érvelt, hogy dolgoznia kell, mert el kell tartania a családját is és a szüleit is.

Megkérdeztem tőle: “Mi lenne ha meg tudnád tanulni azt, hogy okosabban dolgozz és nem keményebben?”

“Arról nem lehet tanulni sehol” – felelte.

“Látod. Azzal, hogy így gondolkodsz, lezártad az elmédet, így észre sem veszed azokat a lehetőségeket, amelyek körülvesznek.” feleltem.

Beszélgettünk a gondolkodásmódról, hogy a gondolataink, a meggyőződéseink, a hiedelmeink hogyan befolyásolják az életünket, hogyan alakítják a jövőnket.

Elmeséltem neki, hogy ilyen és ehhez hasonló tanításaink lesznek a  Vándor Cashflown.
Ráadásul a 2 órás előadást és az ebédet követően, a Cashflow Oktatójáték segítségével fog tanulni, melyet mi a Magyar Gazdag Papa Klubnál a leghatékonyabb tanítási módnak tartunk, hiszen játszva tanulunk és tanítunk.

Az a kürölbelül 2 órás, délutáni játék felér majd 10-15 évnyi pénzügyi tapasztalattal. 

Megtanítjuk könyvelni a pénzügyeit, megtanítjuk hogyan kezelje a pénzét és megtanítjuk azon alapokra, hogy hogyan tudja dolgoztatni a pénzét maga helyett, hogyan keressen és találjon befektetési lehetőségeket, hogyan tárgyaljon velük kapcsolatban, hogyan keressen olyan embereket, akik hasonlóképpen gondolkodnak mint ő. Megtanítjuk a gazdag gondolkodásmódra.

Ott helyben kérte, hogy feliratkozhasson az Ingyenes Kolozsvári Vándor Cashflow-ra.

És újból volt egy olyan pillanat az életemben, ami … tudod, ezért csináljuk a Magyar Gazdag Papa Klubot. Ezek azok a pillanatok, amik visszaigazolják, hogy emberek életét tudjuk jobbá tenni, azzal amit csinálunk. 

Beszélgetésünk végén kérdezte, hogy nálunk van-e olyan lehetőség, hogy a tagokkal beszélgetünk, segítünk nekik, ha esetleg elakadtak az életben.

Elmeséltem neki, hogy van egy Klubtagság, ami eddig is sokmindennel járt. Múltbeli képzésekhez lehet hozzáférni, Klub Estjeink felvételeihez. – Mindezek nagyon tetszettek neki, láttam a lelkesedést az arcán.

Megosztottam vele a közeljövő-beni terveinket is a KlubTagsággal kapcsolatban:

  • Minden klubtagunk hozzá fog tudni férni a múltbéli “megvásárolható” képzések anyagaihoz. Persze itt van pár kivétel is, mint például az olyan gyakorlati képzések, mint a Cashflow 10+2 Intenzív, vagy a Győzz meg! – Értékesíts Profiként képzés, a Marketing Workshop, vagy az Ingatlan Befektetői Workshop, melyek egyáltalán nem arra hivatottak, hogy videófelvételről tanuljuk az adott témát. Ezeket csak azok érhetik el, akik részt vettek az adott képzésen.
  • Lehetőséget biztosítunk a klubtagoknak arra, hogy háromhavonta egyszer, egy órát Skype segítségével konzultálhassanak (egy/egyben) velünk, így lehetőséget kapva arra, hogy kérdezzenek ha elakadtak pénzügyileg vagy a magánéletben, és hogy kikérjék a véleményünket bármilyen pénzügyi, vállalkozási, befektetési ötlettel kapcsolatban is.

Ez is nagyon tetszett neki, ezért egy éves klubtagságot is rendelt, majd hozzátette: “Vándor Cashflown találkozunk, és jelentkezni fogok pár képzésetekre.”

Persze ez a beszélgetés nem arról szólt, hogy eljöjjön jópár képzésünkre, hanem arról, hogy hogyan tudok neki segíteni a vállalkozási ötletével kapcsolatban. 

Végül sikerült is hozzáadnom az ötletéhez, melynek megvalósítását azóta már el is kezdte.

Ezért is osztottam meg veled ezt a rövid történetet, hogy elmodjam, mi mint Magyar Gazdag Papa Klub nem csak tanítunk, képzéseket alkotunk, hanem veletek is foglalkozunk, inspirálunk, ha kell segítünk, és végsősorban akár motiválunk is benneteket, hogy megvalósíthassátok azt ami szerinted közelebb visz a saját sikeredhez.

Ez az amiről a Klub szól, és ezek azok a pillanatok amiért megerősödik bennünk, hogy jó az amit csinálunk.

Gold bar on stacks of gold bullions close up

Mi történt az arannyal?

A következőket gondolom. 2012 harmadik negyedévében az arany ára felment unciánként 200 dollárra, amikor a Fed ismét elkezdte azt sugallni, …

A kérdés amit feltettem Alan Greenspan-nek

Január 18-án egy nagy konferencia asztal körül ültünk Alan Greenspan-nel 8 másik ember társaságában és lehetőségünk volt történelmi jelentőségű kérdéseket …

Confident young businesswoman with laptop

Irányítsd a saját pénzügyi jövőd

Az átalakulásért tenni kell Az Egyesült Államok Kereskedelmi Kamarája 2012 áprilisában végzett egy felmérést, mely szerint a kis- és középvállalkozások …

United Nations World Flags

Először valuta háború, most kereskedelmi háború, aztán a lövések háborúja

A 30-as évek óta népszerű teória, hogy természetes előmenetele a valuta háborúnak a kereskedelmi háború, annak pedig a lövöldözés. Mind …

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email