A Magyar Gazdag Papa Klub a megújulás jegyében kezdi el az Új Évet. Az alábbiakban tájékoztatni szeretnénk téged is ezekről a változásokról.

Rendezvény helyszínek

VerdiNabuccoKorábbi tapasztalatainkból tanulva, rendszeres tematikus képzéseinket az idei évtől közelebb hozzuk a belvároshoz. Figyelembe vettük a helyszínek színvonalát is, illetve a szellőztetési lehetőségeket is.

 • Klinikáknál (IX. kerület) 
 • Tompa utcánál (IX. kerület)
 • Annak érdekében, hogy a Magyar Gazdag Papa Klub Nyílt Napjainkon a lehető legtöbb résztvevőt tudjuk fogadni, azt nem tudjuk a fent említett szállodákban tartani. Pontos helyszín hamarosan kiírásra kerül.

Az egyes rendezvények adatlapján a helyszín szekcióban megtalálod a pontos helyszín leírást.

Magyar Gazdag Papa Klub Tanácsadók

 • Annak érdekében, hogy klubtagjainknak mindig a legjobb minőségű szolgáltatásban legyen részük, a Magyar Gazdag Papa Klub igyekszik bővíteni illetve megújítani Tanácsadói csapatát. Amennyiben úgy gondolod, hogy az ismerősöd vagy a te szaktudásod, tapasztalatod hozzájárulhat teljesíteni a Magyar Gazdag Papa Küldetését, kérlek jelentkezz az  emailcímen, “Tanácsadó” tárggyal. Köszönöm.
 • Szekeres Zsolt, továbbra is Adótanácsadó a Magyar Gazdag Papa Klubnál. Viszont előadóként egy ideig nem fogtok találkozni vele, sem a rendezvényeken sem pedig a Klub Esteken. 
 • Király Norbert, közös megegyezésünk alapján nem előadója a Magyar Gazdag Papa Klub Ingatlan Befektetési tréningeknek, illetve már Tanácsadói feladata sincs.

 Társadalmi felelősségvállalás

A Cashflow játékban a legfontosabb mező a Jótékonyság…tanítja Robert Kiyosaki.

2017 decemberben a Magyar Gazdag Papa Klub csapat évzárójának részeként a teljes csapattal kivonultunk az utcára és előre elkészített élelmiszer- illetve ruha-csomagokat osztottunk ki az utcán élőknek. Nagyon jó érzés volt segíteni olyan embereken, akik vagy saját hibájukból, vagy pedig saját hibájukon kívül kerültek az utcára. A Magyar Gazdag Papa Klubnál azt tanítjuk hogy a fejlődéshez, a sikeressé váláshoz nagyon sokat kell hibáznod. Szívet melengető érzés volt olyan embereken segíteni, akik hibáztak, a hibájuk következménye viszont már nem annyira kellemes.
Tisztában vagyunk hogy a Magyar Gazdag Papa Klub halászni tanít és nem halat ad az embereknek, de egy picit jobban belegondolva ma Magyarországon nem csak hajléktalanok vannak akiknek segítség kell, hanem vannak azok az idősek is vagy gyerekes családok akik a saját otthonukban “hajléktalanok”.
A Magyar Gazdag Papa Klub az idei évtől támogatni kíván rászoruló, nehéz körülmények között élő gyerekes családokat, időseket. Ennek megfelelően csapatunk folyamatosan keresi azokat a családokat, akiket támogathatunk.

Hiszünk a közösség erejében. Ezért mi mind Magyar Gazdag Papa Klub, minden egyes rendezvényünkön lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben neked mint résztvevőnek használt ruhád, felesleges könyveid, gyerekjátékaid, gyerekruháid, cipőid vannak, azt leadhasd az erre a célra kialakított helyen.

A rendezvényt követően a Klub csapata meglátogatja a családokat és átadja nekik az összegyűlt támogatást.

Képzések

Klub Est

Klub Estjeink ugyanúgy Online lesznek megtartva, ezúttal havi egyszeri (minden hónap második hétfője) alkalommal. Az előadók és a témák is változtak. Az előadók többnyire a Magyar Gazdag Papa Klub játékvezetői lesznek. A Könyvtartalomról sem kell lemondanunk, hiszen az továbbra is lesz. 

A Klub Est témáit előre ki fogjuk küldeni emailben, hogy azt időben megismerhesd és el tudd dönteni érdemes-e részt venned az esten.

A Klub Est felvételei ugyanúgy csak a Klub Tagok által lesznek elérhetőek. 

Változás: az egy évnél régebbi felvételek már regisztrált tagjaink számára is elérhetővé válnak. 

RoadShow

A Nyílt Naphoz hasonló “mini-rendezvény-sorozat” melyet a Magyar Gazdag Papa Klub játékvezetői fognak tartani az ország különböző pontjain. Ezeken a napokon egy rövid (2 órás) előadást hallgathatsz meg, illetve ezután egy Cashflow játékon is részt vehetsz.

A Roadshow részvételi díja: 0 Ft lesz

Helyszín, részletek és időpont folyamatosan kerül majd ki a weboldalra, hírlevélben.

Cashflow Oktatójáték (101&202)

A Magyar Gazdag Papa Klub Játékvezetői csapata újabb játékvezetőkkel bővült, illetve a játékvezetők egy része jogosultságot szerzett arra, hogy Cashflow 202 Oktatójátékot is szervezhessenek/tartsanak.

Vállalkozói Tréningsorozat és Ingatlan Befektetői Tréningsorozat

A Vállalkozói Tréningsorozatot is és az Ingatlan Befektetői Tréningeket is teljesen megújítjuk, átalakítjuk, bővítjük. Megújult részletek, és az új előadók kiírása folyamatban van.

A Vállalkozói Tréningsorozatból megszűnik a

Vállalkozói Tréning - Elemzés

Vállalkozói Tréning - Ingatlan Befektetések 

Az Ingatlan Befektetői Tréninget évente kétszer szervezzük

Az Ingatlan Befektetések a Gyakorlatban - Workshop évente egyszer kerül megszervezésre. 

A korábbi Ingatlan Befektetési Tréningek és Workshopok videófelvételeihez hozzáférést már nem lehet vásárolni. Kizárólag azok érhetik el akik részt vettek az adott képzésen vagy korábban már vásároltak hozzáférést a képzés online anyagaihoz.

Részvételi típusok

GENERAL

A General részvételi típust eddig is ismerhettétek. A rendezvényen való részvételt foglalja magában, és általában széksoros szekcióban ülhet a rendezvény ideje alatt. 

PREMIUM

A Prémium részvételi típus az ami a General-on felül magába foglalja a reggeli és délutáni kávé, tea, üdítő fogyasztást. Ebédidőben egy svédasztalos ebédet, illetve nem utolsó sorban pedig az asztalos (iskolapados) szekcióban ülhet a rendezvény ideje alatt. Szünetekben minőségi kapcsolatokat építhet a többi Prémium illetve VIP résztvevővel, megismerheti gondolkodásmódjukat, tanácsot kérhet tőlük.

VIP

A VIP részvételi típus az ami a General és Prémiumon felül magába foglal egy plusz napot, amikor az előző naphoz kapcsolodó gyakorlatokat végeznek annak érdekében, hogy az előző nap alatt tanultak rögzüljenek, illetve egy olyan tapasztalatot adjanak, mely a képzés után is megmarad benned, illetve könnyebbé teszi számodra a tanultak alkalmazását az azt követő napokban.

Árkialakítás

 • Az elővételi részvétel visszavonásig érvényes.
 • Az árváltoztatás, a programváltozás és a helyszínváltozás jogát a szervezők fenntartják.
 • A rendezvényre a helyek korlátozottak. Kérlek időben add le jelentkezésed, hogy biztosítsd részvételed.
 • A fent feltüntetett elővételi ár a rendezvény előtti 30. nap változik (csökken a kedvezmény). Tehát a rendezvény előtt 30 nappal megszűnik az Elővételi ár is. A rendezvény előtti utolsó hónapban már a Részvétel díja érvényes.
 • A feltüntetett árak a szabad helyek erejéig érvényesek.
 • A fent feltüntetett árakból:
  • Klubtagként, online rendelve, további 15% kedvezményre vagy jogosult.
  • Klubtagként rendezvényen (nem regisztrációkor), személyesen megrendelve további 30% kedvezményre vagy jogosult. (Érvényes klubkártya felmutatásával, egyik rendezvényen rendelve egy következő rendezvény részvételét.)
  • Nem klubtagként online rendelve, nem vagy jogosult további kedvezményre, csak az Elővételi árra.
  • Nem klubtagként rendezvényen, személyesen megrendelve további 10% kedvezményre vagy jogosult. (egyik rendezvényen rendelve egy következő rendezvény részvételét.)
 • Megrendelésed levásárolható kreditekkel is kifizetheted. Rendeléskor automatikusan levonja a kreditegyenlegedből, amennyiben rendelkezésre áll kredit.
 • Megrendeléskor a fent felsoroltakon kívül, több kedvezményt nem lehet összevonni.
 • Megrendeléskor egy visszaigazolást kapsz a megrendelésedről.
 • A Magyar Gazdag Papa Klubnál minden megrendelést a megrendeléstől számított 8 naptári napon belül ki kell fizetni, ellenkező esetben a rendszerünk automatikusan érvényteleníti a megrendelést. Ez esetben újra le kell adni a megrendelést a webáruházon keresztül.
 • A helyszíni regisztráció a rendezvényre a megrendelőn szereplő név és/vagy emailcím szóbeli bemondásával történik.
 • Helyszíni vásárlás (a rendezvény reggelén, a regisztrációkor az adott rendezvényre) esetén nincs lehetőség levásárolható kreditekkel fizetni.
 • Rendezvényen történő vásárlás/jelentkezés a későbbi/további rendezvényekre biztosított az Információs asztalnál 10% vagy 30% kedvezménnyel. (lásd fentebb)

Online tartalom & Tudásbázis

Idei évben Blogbejegyzéseink rendszeressé válnak. Az eddigi Gazdag Papa cikkek magyarul való megjelenítésén kívül szeretnénk ingyen elolvasható es letölthető e-book-okkal illetve játékvezetőink által írt cikkekkel bővíteni. Olyan tartalommal, mely valós tapasztalatok alapján kerülnek kiírásra, melyekből te is ugyanúgy tanulhatsz, értékes információkat adnak.

Tudásbázisunkon gőzerővel folynak a munkálatok, ezúttal bővült létszámmal. Már látjuk a fényt az alagút végén... Mindaddig amíg a teljes tudásbázist rendberakjuk, minden klubtagunk hozzáférést kap a teljes tudásbázisunkhoz, így a már feltöltött anyagokat megnézhetitek, a hozzá tartozó anyagokat letölthetitek.

A korábbi Ingatlan Befektetési Tréningek és Workshopok videófelvételeihez hozzáférést már nem lehet vásárolni. Király Norbival így egyeztünk meg. Kizárólag azok érhetik el akik részt vettek az adott képzésen vagy korábban már vásároltak hozzáférést a képzés online anyagaihoz.

Webáruház / Fizetési folyamat leegyszerűsödött

Cégünk létrehozott egy Magyarországi bankszámlaszámot, így megrendelésnél a Banki átutalásválasztva a magyarországi bankszámlaszámot mutatja a rendszer, így kényelmesen forintban tudsz utalni.

Fizetési módnál ugyanúgy megmaradt a PayPal-os fizetés, amennyiben valaki már megszokta, ezzel is könnyen tud fizetni.

 

 

 

 
Üzenj nekünk