A Tőzsde Halott

Scary Death Hold A Watch In His Hand. Realistic Skull Makeup.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Eredeti cikk:

A Tőzsde Halott

Írta:
Olvasási idő:
Eredeti megjelenés ideje: 
Forrás: 

A gazdagok összeesküvése - A pénz 8 új szabálya

Exkluzív Online Frissítés #120

A TŐZSDE HALOTT Halottakat látok. Ezek a halottak a baby-boom szülöttei, akik a tőzsdétől remélik a biztonságos, hosszú távú nyugdíj finanszírozást. Sokan lesznek közülük hosszú életűek, azonban nyomorban fognak élni, egyszerűen azért, mert a tőzsde haldoklik. 

stock market dead

A Gazdag papa próféciája című 2002-ben megjelent könyvemben írtam a világtörténelem legnagyobb tőzsdei összeomlásáról, arról, ami 2016 környékén várható. Természetesen ez egy hosszú távú jóslat volt, azonban a 2016-os év egyre inkább helyénvalónak tűnik.Miután A Gazdag papa próféciája megjelent, rengeteg újságíró kritizált, például a The Wall Street Journal, Money Magazine, és a Smart Money hasábjain. A Yahoo Finance megszüntette a közreműködő írói státuszom, pusztán azért, mert túl nagy visszhangot keltettem a hirdetőik között. Jóslataim közzétételével nagyot kockáztattam, azonban adódik úgy, hogy az embernek ki kell mondania az igazat… még ha az fájdalmas is.Mára többen csatlakoztak hozzám. Bill Gross, a világ legnagyobb kötvényalapja, a PIMCO (Pacific Investment Management Company) társalapítója, ma ugyanazt mondja, amit én. 2012. július 29-én, kedden kijelentette, hogy a következetes éves hozamok a múlté. Azt mondta: „A méltányosság kultusza haldoklik.

Ahogyan a nyári sugárzó napsütés először elsárgul, majd kivörösödik a Colorado-i őszben, úgy alkonyult be a befektetők véleménye a tőzsdéről.

”Azt is elmondta, hogy a tőzsde úgy működik, mint egy piramisjáték, olyan hozamokat mutat, aminek nincsen valóságalapja. Azok, akik figyelemmel kísértek, tudják, hogy én is pontosan ezt mondom évek óta.A piramisjáték addig teszi boldoggá a befektetőket, amíg új pénz áramlik be a piacra. Az új befektetők veszik meg a részvényeket, amiket a régiek eladnak. Az esetleges pánik és összeomlás 2016 környékén várható, amikor nem lesznek már új befektetői vérátömlesztések a haldokló baby-boom generációnak. Nem lesz majd szép látvány.A pénzügyi tervezők mindig azt fogják mondani: „Fektess be hosszú távra!” John Bogle, a Vanguard Funds alapítója, valamint további befektetési szakértők, akiket én tisztelek, folytatják a „fektess be hosszú távra” vallásukat, annak ellenére, amit Bill Gross mond.A kérdés csak az, te kire hallgatsz?Az én tanácsom mindig ugyanaz. Ha befektető akarsz lenni, először a pénzügyi képzettségbe fektess be. Ha tőzsdei befektető akarsz lenni, menj el tőzsdei szemináriumokra. Tanuld meg, hogyan keress pénzt függetlenül attól, hogy a piac felfelé vagy lefelé mozog. Tanulj meg biztosítással befektetni, például „stop”-pal, vagy „opciók”-kal. Még mindig van időd elmenni szemináriumokra, gyakorolhatsz demó számlán, vagy kis összeggel, és felkészülhetsz a világtörténelem legnagyobb tőzsdei összeomlására.Ha igazam van, a tőzsde 2016 környékén kezd majd összeomlani, és rengeteg profi befektető hatalmasat fog „kaszálni”. Sajnos, ez elkaszálja majd a baby-boom generációt, az amatőröket és a képzetleneket.Ezért látok halottakat. Ne tartozz közéjük!

Tanulj a pénzről, a pénz kezeléséről a Tudásbázisban található videók segítségével.

Értékeld ezt a blogbejegyzést

Értékeld ezt a blogbejegyzést

A lenti "Rögzít" gombra kattintva kijelentem, hogy elfogadom a Magyar Gazdag Papa Klub Általános Szerződési Feltételeit, a Magyar Gazdag Papa Klub Adatkezelési Szabályzatát és a Magyar Gazdag Papa Klub Süti Szabályzatát is. Továbbá kijelentem hogy a fent megadott emailcím a sajátom vagy rendelkezem felhatalmazással annak tulajdonosától, hogy a nevében eljárhatok, illetve megadhatom emailcímét a Magyar Gazdag Papa Klub rendszerének, a visszajelzés érdekében.
Scroll to Top