A Vihar Megérkezett

Storm Clouds
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Eredeti cikk:

A Vihar Megérkezett

Írta:
Olvasási idő:
Eredeti megjelenés ideje: 
Forrás: 

A gazdagok összeesküvése - A pénz 8 új szabálya

Exkluzív Online Frissítés #118

Most értem vissza egy ázsiai útról, Tokióban, Sanghajban és Kuala Lumpurban tartottam beszédet. Lenyűgöző út volt, nagyszerű emberekkel találkoztam, és mindemellett rengetget tanultam a világgazdaságról.

A Gazdag Papa Csapat –aki elkísért utamon– most kezdi a saját rádióműsorunk sugárzását az egyes túraállomásokról az XM Rádióban. A Gazdag Papa Rádió Műsor minden szombaton keleti idő szerint délután 3-4 között, Csendes-óceáni idő szerint dél és egy között hallható a 168-as XM Szatellit Csatornán. Amennyiben nem iratkozol fel az XM-re, a podcastok az adás utáni szerdán elérhetők lesznek a RichDadRadio.com-on.

Az adások fantasztikusak, mondhatom… a vendégek elmondják a véleményüket a jelen gazdasági viharról. Az emberek egy részének ez a pénzügyi válság élete legrosszabb időszakát fogja elhozni, míg másoknak ez lesz minden idők legjobbja.

A küldetésem folytatásaként éppen egy repülőgép fedélzetén Oroszország felé tartok, hogy Moszkvában és Szentpéterváron tartsak beszédet. Ahogyan Ázsiában is, az előbb említett mindkét város bekerül a rádióműsorunkba. Ha szeretnéd növelni a krízisről alkotott világképed, kérlek, hangolj rám. Hallhatod majd, miként változtatják meg a világot, hogyan hatnak a vallási-, politikai és pénzügyi nézőpontok. Rendkívül izgalmas idők elé nézünk. Ha Spanyolország összeomlik, a jelen ismert pénzügyi világ is végérvényesen megszűnhet. Nem túl rózsás a helyzet.

Sajnos, ez a pénzügyi krízis rengeteg ember számára katasztrofális lesz. Egy élet munkája fog elveszni. Azonban ha felkészült leszel, életed lehetőségével fogsz szembenézni. Minden idők legalacsonyabb kamatlábai mellett a lehetőségek végtelenek – ha megoldod a finanszírozást. Amennyiben ez nem sikerül, akkor is rengeteg kiváló lehetőséget találhatsz. Mindössze roppantmód kreatívnak kell lenned.

A ROSSZ IDŐKTŐL A LEGJOBBAKIG

A sötét napjaimban, az 1987-es tőzsde- és ingatlanpiac összeomlását követő időszakban Kimmel igen rossz pénzügyi helyzetben voltunk. Épphogy összeházasodtunk, új üzletbe fogtunk, hajléktalanként éltünk, pénzszűkében. Viszont tudtuk, hogy ha a gazdaság fellendülését várjuk, egy fantasztikus pénzszerzési lehetőséget szalasztunk el. Pontosan tudjuk, hogy ma nem tartanánk itt, ha akkor a gazdaság feléledésére vártuk volna.

Ez a válság más, mint az 1987-es piacösszeomlást követő recesszió. Ezt egy életen át tartó válságnak látom –ez egy globális krízis, ami legalább 20-30 éven át súlyt majd minket. Ha emlékeztek a Gazdagok összeesküvésére, a legutolsó válság pontosan 25 évig tartott, 1929-től 1954-ig. Ez azt jelenti, hogy rengeteg időtök lesz meggazdagodni és kevesebb elszegényedni. Sajnos a legtöbb ember szegény lesz.

Nem szeretném, hogy te is a szegények közé tartozz. Ezért indítottuk el Kimmel a Gazdag Papa Vállalatot 1996-ban. Ezért alkottuk meg a CASHFLOW játékokat, könyveket, Gazdag  Papa Képzést és Coachingot. Ezért kezdjük az XM Szatellit Rádión sugározni az üzenetünket. Ha te készen állsz, hogy ez legyen életed legjobb időszaka, mi is készen állunk.

Az elkövetkező évben még több játékot, interaktív eszközt és terméket kínálunk majd, hogy  az anyagi függetlenség felé vezető utadon támogathassunk. Tarts velünk! Légy mindenre nyitott, buzdítsd a szellemed. Ezek lehetnek életed legjobb évei. Kizárólag rajtad múlik, hogy az elkövetkező évek a legjobbak vagy a legrosszabbak lesznek.

Tanulj a pénzről, a pénz kezeléséről a Tudásbázisban található videók segítségével.

Értékeld ezt a blogbejegyzést

Értékeld ezt a blogbejegyzést

A lenti "Rögzít" gombra kattintva kijelentem, hogy elfogadom a Magyar Gazdag Papa Klub Általános Szerződési Feltételeit, a Magyar Gazdag Papa Klub Adatkezelési Szabályzatát és a Magyar Gazdag Papa Klub Süti Szabályzatát is. Továbbá kijelentem hogy a fent megadott emailcím a sajátom vagy rendelkezem felhatalmazással annak tulajdonosától, hogy a nevében eljárhatok, illetve megadhatom emailcímét a Magyar Gazdag Papa Klub rendszerének, a visszajelzés érdekében.
Scroll to Top