Irányítsd Saját Pénzügyi Jövőd (MLM Magazin)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Eredeti cikk:

Irányítsd Saját Pénzügyi Jövőd (MLM Magazin)

Írta:
Olvasási idő:
Eredeti megjelenés ideje: 
Forrás: 

Amennyiben Gazdag akarsz lenni, el kell fogadnod a tényt, miszerint a problémák sosem fognak eltűnni. Nem számít, hányszor találsz megoldást egy problémára, rögtön újabbak fognak megjelenni.

Az ügyes cégek meglátják a világ problémáit, és megtalálják a megoldásokat. A legsikeresebbek találják meg a legjobb megoldásokat. E cégekben rendkívül okos férfiak és nők dolgoznak, magas pénzügyi intelligenciával, ami szilárd pénzügyi oktatásból eredeztethető.

Pénzügyi intelligenciájukat e problémák megoldására, és ennek következtében pénzszerzésre használják.

Gazdag Akarsz lenni?

Amennyiben Gazdag akarszlenni, el kell fogadnod a tényt, miszerint a problémák sosem fognak eltűnni. Nem számít, hányszor találsz megoldást egy problémára, rögtön újabbak fognak megjelenni. Ugyanakkor ha azt is megérted, hogy a problémamegoldás az, ami gazdaggá tesz, örömmel fogadod majd a saját magad vagy más emberek útjába álló problémákat. Amint elkezded a saját problémáid mellett másokét is megoldani, a képességed, hogy gazdag légy, szárnyalni kezd.

iranyitsd a sajat penzugyi jovod 01 scaled

Az emberek rengeteget fognak neked fizetni, hogy megoldd a problémáikat.

Minél nagyobb problémát oldasz meg, annál több pénzt fizetnek. Például a bejárónőnek éppen szükséges összeget fizetem ki a házam tisztán tartásáért. Ellenben az orvosomnak többet fizetek azért, hogy megőrízze az egészségemet. Miért? Mert elviselem a piszkos házat, de a betegséget nem.

Régebben jó pár alkalmazottat béreltem fel, hogy segítsen abban, amit a MacBookom kevesebb idő alatt megtesz. Így örömmel fizetek néhány ezer dollárt pár évente számítástechnikai cikkekért. Az Apple megoldotta az eredménytelenségi és költséghatékonysági problémámat. 
Ezzel egy értékes problémát oldott meg.

iranyitsd a sajat penzugyi jovod 02 scaled

Az ingatlanbefektetésünkben Kimmel rengeteg pénzt keresünk, mivel nagy problémát oldottunk meg: minőségi elszállásolás megengedhető árakkal. A cégünk pedig a Gazdag Papa, rengeteg pénzt termel, mivel megoldjuk az emberek pénzügyi képzésének problémáit.

Minél többet dolgozunk a problémák megoldásán és a legjelentősebb gondok elhárításán, annál többet keresünk.

Tehát mi a te Problémád?

iranyitsd a sajat penzugyi jovod 03 scaled

Ezt adta nekem a Gazdag Papa Klub Cashflow 10+2 Intenzív Tréning

Eredeti végzettségem szerint közgazdász vagyok, az egyetemi képzés alatt a pénzügy volt az egyik legkevésbé szeretett tantárgyam. Jobb agyféltekés művészlélekként egyáltalán nem érdekeltek a száraz számok. Kimnek, Robertnek és a Magyar Gazdag Papa Klub oktatóinak sikerült felkelteniük az érdeklődésemet a pénzügyek iránt, tele vagyok lelkesedéssel és izgalommal, hogy fejlesszem a pénzügyi tudásomat – hiszen ettől függ a jövőm.

A Cashflow 10+2 Intenzív Tréning teljesen átformálta, kiszélesítette a gondolkodásmódomat, eloszlatta a félelmeimet és megerősítette a saját magamba vetett hitemet. A Cashflow 10+2 Intenzív nemcsak zseniális pénzügyi tréning, hanem remek önismereti tréning is. Sokféle ember, sokféle gondolkodásmód, sokféle mentalitás találkozik ilyenkor, és nagyon élveztem figyelni saját magamat, hogy az egyes szituációkban hogyan reagálok. A Cashflow 10+2 Intenzív tükröt tartott elém, hogy ki vagyok, hol vagyok, hová akarok eljutni és mire vagyok képes.

Képzeld el, hogy állsz egy hatalmas ajtó előtt, rajta a felirat: Jómodúak Világa. Hat nap alatt ez az ajtó szépen lassan kitárul előtted és a küszöbön túl látsz sok csodát, mindent, amire vágysz az életben. Ahhoz, hogy beléphess, tanulni, cselekedni és hibázni kell, de csak rajtad áll, hogy megteszed-e. 

Nos, ezt adta nekem a Cashflow 10+2 Intenzív.

Balogh Ágnes

 

Tanulj a pénzről, a pénz kezeléséről a Tudásbázisban található videók segítségével.

Értékeld ezt a blogbejegyzést

Értékeld ezt a blogbejegyzést

A lenti "Rögzít" gombra kattintva kijelentem, hogy elfogadom a Magyar Gazdag Papa Klub Általános Szerződési Feltételeit, a Magyar Gazdag Papa Klub Adatkezelési Szabályzatát és a Magyar Gazdag Papa Klub Süti Szabályzatát is. Továbbá kijelentem hogy a fent megadott emailcím a sajátom vagy rendelkezem felhatalmazással annak tulajdonosától, hogy a nevében eljárhatok, illetve megadhatom emailcímét a Magyar Gazdag Papa Klub rendszerének, a visszajelzés érdekében.
Scroll to Top