Legyél te is a Magyar Gazdag Papa Klub Partnere

Legyél te is a Magyar Gazdag Papa Klub Partnere
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Legyél te is a Magyar Gazdag Papa Klub Partnere

A Gazdag Papa Klub küldetésének tartja, hogy Robert Kiyosaki tanításai széles körben minél több emberhez eljusson. A Klub rendezvények és előadások keretében segíti a pénzügyi- és érzelmi intelligencia növelését, ehhez kapcsolódó gazdasági tevékenységek sikerességét.

Ezen törekvésünket partnerként Te is segítheted, mondd el, add tovább a lehetőséget.

Világszerte több mint 8 ezer magyar választotta a Magyar Gazdag Papa klubot, tanulási, fejlődési forrásként. Jelentkezz ma a Magyar Gazdag Papa Klub Partnerprogramjába.

Amennyiben jártál már valamelyik képzésünkön, és tetszik az amit mi csinálunk, és szívesen ajánlanád a Klubot ismerőseidnek, barátaidnak. Vagy csak szívesen dolgoznál azért, hogy a saját továbbképzésedért ne kelljen fizetned.

Jelentkezni az info@richdadclub.hu email címre küldött email-lel lehet.

Mit kereshetsz Partnerprogramunkkal?

Partnerprogramunknak 2 szintjét alkottuk meg:

  1. Regisztrált felhasználóként 5% jutalék minden egyes ajánlott értékesítés után, melyet azonnal jóváírunk levásárolható kreditekként.
  2. Klubtagként 15% jutalék minden egyes ajánlott értékesítés után, melyet azonnal jóváírunk levásárolható kreditekként.

Tanulj a pénzről, a pénz kezeléséről a Tudásbázisban található videók segítségével.

Értékeld ezt a blogbejegyzést

Értékeld ezt a blogbejegyzést

A lenti "Rögzít" gombra kattintva kijelentem, hogy elfogadom a Magyar Gazdag Papa Klub Általános Szerződési Feltételeit, a Magyar Gazdag Papa Klub Adatkezelési Szabályzatát és a Magyar Gazdag Papa Klub Süti Szabályzatát is. Továbbá kijelentem hogy a fent megadott emailcím a sajátom vagy rendelkezem felhatalmazással annak tulajdonosától, hogy a nevében eljárhatok, illetve megadhatom emailcímét a Magyar Gazdag Papa Klub rendszerének, a visszajelzés érdekében.
Scroll to Top