Ingyenes Klub Találkozó

Ingyenes Klub Találkozó

Gazdag Papa Klub - Klub Találkozó

MI IS AZ A KLUB TALÁLKOZÓ?

Magyar Gazdag Papa Klubként célunk és küldetésünk az emberek tanítása. Hiszünk abban, hogy minden ember megérdemel egy teljesebb és egy jobb életet. 

Ennek érdekében a Klub Találkozó rendezvényünkkel olyan tudást viszünk el neked, amivel megtanulhatod:

A Klub Találkozók során megtudod, hogy:

Pénzügyi függetlenség

Fejleszd pénzügyi tudásod úgy, hogy felteszed saját kérdéseid, melyeket megválaszolunk a Klub Találkozók során.

Hitel kezelés

Klub Találkozó során bemutatjuk, hogyan tudsz a adósság-spirálból, lépésről lépésre kijutni. Akár saját számaiddal.

Idő menedzselés

Hogyan érd el még gyorsabban a pénzügyi céljaidat? Hogyan szabadulj meg rövidebb idő alatt az adósságaidtól?

Önfejlesztés

Miért kell magunkba fektetni először? Hogyan sajátítsuk el a gazdag gondolkodásmódot?

Ki a Klub Találkozó főelőadója?

Czimbalmos Árpád – a Magyar Gazdag Papa Klub egyik alapítója és tulajdonosa, sorozat-vállalkozó. Az elmúlt kevesebb, mint 10 év alatt, teljesen nulláról (pontosabban a mínuszból) építette fel azt a 9 cégből álló cégcsoportot, melyek az Algamish márkanevet erősítik. Robert Kiyosaki könyveivel 2000-ben ismerkedett meg, a Cashflow Társasjátékkal 2002-ben. Megértve Robert Kiyosaki és Kim Kiyosaki tanításait, illetve látván azt, hogy a könyv illetve a társas kiadásán kívül világszerte senki sem foglalkozik komolyan Robert Kiyosaki tanításaival, párjával, Horváth Ritával együtt felkeresték a Gazdag Papa Társaságot a klub alapítási szándékukkal. A Magyar Gazdag Papa Klub 2011 februárja óta működik.

Az eddigi útján olyan nagy nevektől tanult személyesen és online, és a mai nap is tanul, mint: Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Les Brown, JT Foxx, Tony Robbins,  Jordan Belfort, Simon Sinek,  T. Harv Eker,  Grant Cardone,  Brian Tracy, Arnold Schwarzenegger, Chris Gardner, Gary Vaynerchuk, Tonk Emil, Dale Carnegie Magyarország és Peng Joon. 

Czimbalmos Árpád
Czimbalmos Árpád

Ki a Klub Találkozó főelőadója?

Czimbalmos Árpád – a Magyar Gazdag Papa Klub egyik alapítója és tulajdonosa, sorozat-vállalkozó. Az elmúlt kevesebb mint 10 év alatt, teljesen nulláról (pontosabban a mínuszból) építette fel azt a 9 cégből álló cégcsoportot, melyek az Algamish márkanevet erősítik.  Robert Kiyosaki könyveivel 2000-ben ismerkedett meg, a Cashflow Társasjátékkal 2002-ben. Megértve Robert Kiyosaki és Kim Kiyosaki tanításait illetve látván azt hogy a könyv illetve a társas kiadásán kívül világszerte senki sem foglalkozik komolyan Robert Kiyosaki tanításaival, párjával együtt, Horváth Ritával felkeresték a Gazdag Papa Társaságot a klub alapítási szándékukkal. A Magyar Gazdag Papa Klub 2011 februárja óta működik.

Az eddigi útján olyan nagy nevektől tanult személyesen és online, és a mai nap is tanul, mint: Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Les Brown, JT Foxx, Tony Robbins,  Jordan Belfort, Simon Sinek,  T. Harv Eker,  Grant Cardone,  Brian Tracy, Arnold Schwarzenegger, Chris Gardner, Gary Vaynerchuk, Tonk Emil, Dale Carnegie Magyarország és Peng Joon. 

SpeakerJatekvezetok_small

A Klub Találkozó további közreműködői:

A Klub Játékvezetői – Szellemiségük beleilleszkedik a Magyar Gazdag Papa Klub Víziójába, Missziójába. Tanítják és segítik az embereket, hogy ők is folyamatosan fejlődhessenek. Átadják az ismereteiket, tapasztalataikat azoknak, akik szeretnének kilábalni a bizonytalan helyzetükből és/vagy szeretnének elindulni azon az úton, hogy ők is anyagilag függetlenné válhassanak. 

Gyakran ismételt kérdések

Mi kell ahhoz, hogy részt tudjak venni a Klub Találkozón?

A Klub Találkozót Zoom segítségével közvetítjük. Ezért helyszínnek egy csendes, jó internet elérhetőséggel rendelkező helyszínt javaslunk (akár a saját otthonod is lehet) ahol saját számítógépeddel rácsatlakozhatsz az előadásra.

Mi az a Zoom?

A Zoom egy olyan online szoftver, melynek segítségével sokan (akár több 100 -an is) “találkozni” tudunk helytől függetlenül. Működik böngészőből és letölthető számítógépre, telefonra, táblagépre is.  A Zoom egy csoportbeszélgetés vagy egy kisebb konferencia élményét képes nyújtani úgy, hogy közben otthon, vagy akár egy kávézóban ülünk.

Hogyan tudok a Zoom-ba belépni, csatlakozni a webináriumhoz?

Minden előadásunkhoz tartozik egy link, amelyet a webináriumot megelőzően elküldünk a részedre.

Mi van, ha nem sikerül csatlakoznom?

Biztosan sikerülni fog. Az a kérésünk, hogy ha nem vagy biztos magadban, akkor legalább 15 perccel korábban légy jelen, és próbálj csatlakozni. Az előadást pontosan fogjuk kezdeni, ezért jobb, ha nem az utolsó pillanatban érkezel meg!

Ha mégis elakadnál, akkor ne aggódj: a webinárium felvételét mindenképpen meg fogjuk osztani Veled.

Következő Klub Találkozó időpontja:

Jelentkezés az Ingyenes Klub Találkozóra

garancia badge

KOCKÁZATMENTES RÉSZVÉTEL

Úgy érzed a Klub Találkozó nem neked szól?

Tapasztalatból mondjuk, hogy a résztvevők 98%-ának tetszik vagy tetszeni fog, és hasznos mindaz, amit a Klub Találkozótól kap. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem tudunk mindenki elvárásainak megfelelni. És nem is szeretnénk.

Ezért, ha a Klub Találkozón nem vagy elégedett azzal amit kapsz, egyszerűn bezárod az ablakot és a továbbiakban semmi kötelezettséged nincs. Ezen jelentkezésed egyszeri volt, és csak és kizárólag az adott Klub Találkozóra volt érvényes. 

Scroll to Top