Magyar Gazdag Papa Klub Est

Következő Klub Est 05. 28. Péntek 18.00-19.30

Következő Klub Est Hamarosan

KLUB EST CÉLJA

A Magyar Gazdag Papa Klubnál hiszünk abban, hogy olyan használható tudást adjunk neked, ami aktuális, rólad és neked szól.
Magánemberek, alkalmazottak, álláskeresők, vállalkozók, cégtulajdonosok mind kihívásokkal küzdünk, megoldásokat keresünk, tanulni és fejlődni akarunk. 
Ezeken az ingyenes Klub Esteken a Magyar Gazdag Papa Klub és Stratégiai Partnerei olyan lehetőséget adunk neked, amivel a kezedbe tudod venni az életed irányítását.

Magyar Gazdag Papa Klub Est
KlubEst TomanJozsef RemenykedesHelyettTudas 01

KINEK AJÁNLJUK A KLUB ESTET - TOMÁN JÓZSEFFEL - “REMÉNYKEDÉS HELYETT TUDÁS” ESTÜNKET?

Akinek van célja, ehhez illő stratégiája, és terve, az nem reménykedik, hanem tud!
Tomán József

Azoknak akik szeretnék tudni, hogy:

Következő Klub Est időpontja:

KLUB EST - TOMÁN JÓZSEFFEL

KLUB EST - TOMÁN JÓZSEFFEL- “REMÉNYKEDÉS HELYETT TUDÁS” TÉMÁI

KlubEst TomanJozsef RemenykedesHelyettTudas 02
KlubEst TomanJozsef RemenykedesHelyettTudas 03

KLUB ESTEN ÉLŐBEN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA GARANTÁLT AJÁNDÉK

Untitled 1 1

Ki a Klub Est főelőadója?

Hamarosan

KlubEst 0416 OpcioGuruGery 03

KI A “OPCIÓS KERESKEDÉS ÉS A COVID" EST ELŐADÓJA?

“Miről álmodnál, ha tudnád, hogy nem bukhatsz el?” –

Tony Robbins

OpcioGuru: Nagy Gergely (Gery)

“Végzettségemet tekintve informatikus mérnök vagyok, ami annyit jelent, hogy soha nem részesültem semmiféle pénzügyi oktatásban. Az OpcioGuru teljes tartalma saját tapasztalat és kemény évek munkájának eredménye. Minden, amit tudok, azt magam tanultam vagy tapasztaltam meg. A legjobb tanár maga a piac, a gyakorlás és a tapasztalás.
Utáltam hétfő reggel korán kelni. Gyűlöltem a korlátokat, azt a sok szabályt, amit mások rám kényszerítettek. Szabad akartam lenni!  Az élet nem arról szól, hogy modern rabszolgaságban húzz le 40 évet. Ha van egy vágyad, soha ne add fel. Tegyél meg érte mindent, amit csak tudsz. 
Ahhoz, hogy az opciókat meg tudd tanulni, nincs szükséged semmiféle pénzügyi előképzettségre. Három dologra lesz szükséged az út során: következetesség, türelem, fegyelem. A jó munkához idő kell, ami kifejezetten igaz a tőzsdei kereskedésre. Eleinte sok időre lesz szükséged ahhoz, hogy később már kevés idő is elég legyen. 
Mivel itt a tőzsdéről beszélünk, azt nem ígérhetem neked, hogy profitosan fogsz kereskedni az általam tanult módszerekkel. Az eredmény kizárólag rajtad fog múlni és a piacon. Azt ígérhetem neked, hogy egy rendszerezett, strukturált és letisztult tudásanyagot kapsz tőlem, amely segítségével elindulhatsz az éles piacon, de azt nem tudom, hogy ezzel profitálni vagy bukni fogsz. 
Soha ne feledd: az opció is csak egy eszköz, nem maga a cél. Azaz tisztában kell lenned azzal, hogy miért is kezdesz el opciókkal kereskedni. Mik azok a miértek, amiket szeretnél elérni, mikorra és hogyan. Ne azért élj, hogy kereskedj, hanem azért kereskedj, hogy szabadon és korlátok nélkül élhess. Ezért is elképesztően fontos tisztázni a miérteket, amik az értékrendedből táplálkoznak.” 

Ki a Klub Est főelőadója?

Tomán József – hatékonyságnövelési specialista 
“Amit és ahogyan teszünk, annak az, és olyan lesz az eredménye.”
Azért ez a kedvenc képem, mert azt szimbolizálja, ahogyan egy cégnél pozitív változásokat idézünk elő. Teljesen eltérő funkciót ellátó egységeket összehangolva, optimális működést érünk el. Saját rendszerembe kizárólag a gyakorlatban eredményesen működő, saját tapasztalatokból származó módszer és megoldás kerülhet be.

Miért ezt csinálom? 

1, Meggyőződésem, hogy a vállalkozások kiváló termékeinek és szolgáltatásainak el kell jutnia az emberekhez, cégekhez, hogy azok segítsék céljaik elérését és problémáik megoldását.

2, Szeretném megmutatni a kiváló szakembereknek, hogy a vállalkozás vezetését, működtetését, fejlesztését, ugyanolyan magas szinten lehet végezni, mint a cég alaptevékenységét. Így, ezek együtt jóval nagyobb vállalkozói eredményeket hoznak. Így nem csak jobban terjeszkedik a cég, hanem a vállalkozó, munkatársai és családjaik is jobb életkörülmények közé kerülhetnek.

3, Adott a magyar kreativitás, munkabírás és áldozatvállaló készség. A nem megfelelő összefogás, együttműködés és viselkedés miatt nem tudja kiaknázni a benne rejlő potenciált. A vállalkozók azok, akik saját mikro közösségükre, azok létére, életminőségére, jóllétére hatással lehetnek.

Érvényesüljenek a jó szándékú, kiváló megoldásokat nyújtó vállalkozások és éljenek jobban azok, akik ezeket létrehozzák, részt vesznek benne, kapcsolódnak hozzájuk!

Mivel foglalkozom? 

Személyes tanácsadási tapasztalatimból olyan vállalkozásfejlesztési módszereket és rendszereket dolgoztam ki, amelyek magyar kis és közepes méretű vállalkozások működési és munkatársi problémáinak kezelésével, javítja az adott cég hatékonyságát.
A hatékonyság javulásával nyereségessé válnak a piaci túlkínálattól és az igények lecsökkenésétől küszködő cégek. A nyereséget a megfelelő fejlesztésekre fordítva, törvényszerűen megindul a növekedés.
10.000+ órát töltöttem személyesen, cégek fejlesztésével. (2008-2018 között)
A vállalkozások fejlesztéséhez szükséges megújuló tudásomat és tapasztalataimat vezetői múltamból, különböző menedzsment és vezetői rendszerek tanulmányozásából és alkalmazásából, folyamatos önképzésből és főként ügyfeleimnél tapasztalt hibák és hiányosságok megoldásából nyerem.
KlubEst 0128 TomanJozsef KEP
Czimbalmos Árpád

Ki a Klub Est házigazdája?

Czimbalmos Árpád – a Magyar Gazdag Papa Klub egyik alapítója és tulajdonosa, sorozat-vállalkozó. Az elmúlt kevesebb, mint 10 év alatt, teljesen nulláról (pontosabban a mínuszból) építette fel azt a 9 cégből álló cégcsoportot, melyek az Algamish márkanevet erősítik. Robert Kiyosaki könyveivel 2000-ben ismerkedett meg, a Cashflow Társasjátékkal 2002-ben. Megértve Robert Kiyosaki és Kim Kiyosaki tanításait, illetve látván azt, hogy a könyv illetve a társas kiadásán kívül világszerte senki sem foglalkozik komolyan Robert Kiyosaki tanításaival, párjával, Horváth Ritával együtt felkeresték a Gazdag Papa Társaságot a klub alapítási szándékukkal. A Magyar Gazdag Papa Klub 2011 februárja óta működik.

Az eddigi útján olyan nagy nevektől tanult személyesen és online, és a mai nap is tanul, mint: Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Les Brown, JT Foxx, Tony Robbins,  Jordan Belfort, Simon Sinek,  T. Harv Eker,  Grant Cardone,  Brian Tracy, Arnold Schwarzenegger, Chris Gardner, Gary Vaynerchuk, Tonk Emil, Dale Carnegie Magyarország és Peng Joon. 

Rólunk mondták

Gyakran ismételt kérdések

Mi kell ahhoz, hogy részt tudjak venni a Klub Találkozón?

A Klub Találkozót Zoom segítségével közvetítjük. Ezért helyszínnek egy csendes, jó internet elérhetőséggel rendelkező helyszínt javaslunk (akár a saját otthonod is lehet) ahol saját számítógépeddel rácsatlakozhatsz az előadásra.

Mi az a Zoom?

A Zoom egy olyan online szoftver, melynek segítségével sokan (akár több 100 -an is) “találkozni” tudunk helytől függetlenül. Működik böngészőből és letölthető számítógépre, telefonra, táblagépre is.  A Zoom egy csoportbeszélgetés vagy egy kisebb konferencia élményét képes nyújtani úgy, hogy közben otthon, vagy akár egy kávézóban ülünk.

Hogyan tudok a Zoom-ba belépni, csatlakozni a webináriumhoz?

Minden előadásunkhoz tartozik egy link, amelyet a webináriumot megelőzően elküldünk a részedre.

Mi van, ha nem sikerül csatlakoznom?

Biztosan sikerülni fog. Az a kérésünk, hogy ha nem vagy biztos magadban, akkor legalább 15 perccel korábban légy jelen, és próbálj csatlakozni. Az előadást pontosan fogjuk kezdeni, ezért jobb, ha nem az utolsó pillanatban érkezel meg!

Ha mégis elakadnál, akkor ne aggódj: a webinárium felvételét mindenképpen meg fogjuk osztani Veled.

Következő Klub Est időpontja:

Jelentkezés az Ingyenes Klub Estre

Order Form | Klub Est
ÁSZF, Adatkezelés, Sütik *
Értesítések

Lemaradtál a korábbi klubestjeinkről?

Korábbi Klub Estjeinket bármikor visszanézheted a weboldalunkon. Ha lemaradtál vagy felfrissítenéd tudásod nézd újra videóinkat

pexels tatiana syrikova 3975583
Elégedettségi Garancia

KOCKÁZATMENTES RÉSZVÉTEL

Úgy érzed a Klub Est nem neked szól?

Tapasztalatból mondjuk, hogy a résztvevők 98%-ának tetszik vagy tetszeni fog, és hasznos mindaz, amit a Klub Estektől kap. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem tudunk mindenki elvárásainak megfelelni. És nem is szeretnénk.

Ezért, ha a Klub Esten nem vagy elégedett azzal amit kapsz, egyszerűn bezárod az ablakot és a továbbiakban semmi kötelezettséged nincs. Ezen jelentkezésed egyszeri volt, és csak és kizárólag az adott Klub Estre volt érvényes. 

Scroll to Top