Kommunikációs beállítások

Magyar Gazdag Papa Klub - Kommunikációs Beállítások

Ezzel az űrlappal feliratkozhatsz vagy frissítheted kommunikációs beállításaidat a Magyar Gazdag Papa Klub kapcsán.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kizárólag számodra hasznos információkat tartalmazó emaileket küldjünk neked. Ezért is szedtük szét listáinkat a kommunikáció típusai szerint. Ezekről a listákről bármikor le tudsz iratkozni, úgy, hogy ezen az oldalon frissíted kommunikációs beállításaidat.

Mindaddig amíg nem tiltod a teljes kommunikációt a Magyar Gazdag Papa klubbal, esetenként rendszer-üzeneteket kaphatsz. Ezek kizárólag olyan Emailek, melyeket kértél. Például: egy kitöltött megrendelő kapcsán, kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy klubtagként.

Figyelem: Az Email-ek alján lévő "Letiltod az összes kommunikációs csatornát" linre kattinva a teljes kommunikációt tiltod, így nem fogsz kapni semmilyen értesítést (rendezvény részletei), még akkor sem ha jelentkezel egy jövőbeni képzésünkre.

Magyar Gazdag Papa Klub - Hírlevél
Magyar Gazdag Papa Klub - Blog
Magyar Gazdag Papa Klub - Klub Est
Magyar Gazdag Papa Klub - Online Tartalom

A fenti listákra feliratkozottak rendszeres üzeneteket kapnak. A feliratkozáshoz kattintsd be a pipát annál a listánál, mellyel kapcsolatban üzeneteket szeretnél kapni tőlünk. Például:

  • Hírlevél: Heti maximum egy levél a jövőbeni rendezvényeink kapcsán.
  • Blog: Minden egyes alkalommal, amikor egy új blogbejegyzésünket publikáljuk.
  • Klub Est: Havi két Email a Klub Esttekkel kapcsolatban.
  • Online Tartalom: Minden egyes alkalommal, amikor egy új képzés videója, vagy egy új megvásárolható képzés anyaga felkerül az oldalunkra.