Lélek Cseppek "Krízisben az életem"

Február 16. Kedd 18.00 - 20.30

LÉLEK-CSEPPEK - KRÍZISBEN AZ ÉLETEM EST CÉLJA

A “Lélek Cseppek – Krízisben az életem…“ Esttel célunk a segítségedre lenni, hogy ebben az időszakban és ami még ránk vár, lélekben tudj erősödni, hogy újra megtaláld a belső nyugalmadat. 

“…Jó szó a “holtpont”, mert ilyenkor valami tényleg meghal bennünk: a hit vagy a hitetlenség. Akiben a hit hal meg: föladja. Akiben a hitetlenség: folytatja tovább és megnyeri a csatát.”  — Müller Péter

Magánemberek, alkalmazottak, álláskeresők, vállalkozók, cégtulajdonosok, mi mind nehézségekkel küzdünk. Kudarcokat élünk meg nap mint nap. Bonyolult, nehézkes megoldások, nyomasztó körülmények, sokasodó problémák, szürke hétköznapok, krízisek. Nem erre vágytunk! Rendben van, hogy így érzünk. Jobbra törekedtünk és folyamatosan keresztül húzza a kialakult helyzet a számításainkat. Mindenki energiája véges. Neked mennyi energiád van még?

Lélek Cseppek Támogatás

KINEK AJÁNLJUK LÉLEK-CSEPPEK - KRÍZISBEN AZ ÉLETEM ESTET?

Azoknak, aki erejük végén járnak ezekben a viharos időkben, és akik keresik azt a pillanatot, amiben meghallják azt a mondatot, szót, sóhajt, ami visszasegíti őket a hitükhöz, a reményeikhez; a pillanatot, amiben felismerik, bárhogyan is alakultak eddig a dolgok, dönthetnek másképp. 

Attól, hogy a mi magunk nem vagyunk tökéletesek, terveink nem mindig valósulnak meg sikeresen, még nem vagyunk kevésbé méltók a boldogságra, a jóllétre.

Amikor megtaláljuk ezt a pillanatot, megleljük annak erejét is, ami nemcsak a pillanat fontosságában rejlik, hanem abban a tulajdonságában is, hogy egyszerre stabil és ugyanakkor csodálatosan változó. Ez a pillanat kiváltságos. 

Találd meg az este folyamán a Te pillanatod! Tarts velünk!

Lélek cseppek segítség

LÉLEK-CSEPPEK - KRÍZISBEN AZ ÉLETEM EST TÉMÁJA

LÉLEK-CSEPPEK - KRÍZISBEN AZ ÉLETEM EST

KI A LÉLEK CSEPPEK - KRÍZISBEN AZ ÉLETEM EST ELŐADÓJA?

Holló Melinda, klinikai szakpszichológus, terapeuta interaktív előadása informatív és feltáró. Főként egyéni terápiás, konzultációs területen szerzett tapasztalatai 14 év munkáját ölelik fel. Ez idő alatt széleskörű képet szerzett az mentális zavarokról, emberek nehézségeiről, családi rendszereikről és azok működéséről. Ismereteit tovább mélyítve diplomája megszerzése, szakvizsga után tanult még hipnoterápiát, NLP-t, pszichodrámát, családállítást – hogy minél jobban megérthesse az emberi lélek mögöttes összefüggéseit, a panaszok és problémák által közvetített titkos üzeneteket.

Czimbalmos Árpád

Ki a Klub Est házigazdája?

Czimbalmos Árpád – a Magyar Gazdag Papa Klub egyik alapítója és tulajdonosa, sorozat-vállalkozó. Az elmúlt kevesebb, mint 10 év alatt, teljesen nulláról (pontosabban a mínuszból) építette fel azt a 9 cégből álló cégcsoportot, melyek az Algamish márkanevet erősítik. Robert Kiyosaki könyveivel 2000-ben ismerkedett meg, a Cashflow Társasjátékkal 2002-ben. Megértve Robert Kiyosaki és Kim Kiyosaki tanításait, illetve látván azt, hogy a könyv illetve a társas kiadásán kívül világszerte senki sem foglalkozik komolyan Robert Kiyosaki tanításaival, párjával, Horváth Ritával együtt felkeresték a Gazdag Papa Társaságot a klub alapítási szándékukkal. A Magyar Gazdag Papa Klub 2011 februárja óta működik.

Az eddigi útján olyan nagy nevektől tanult személyesen és online, és a mai nap is tanul, mint: Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Les Brown, JT Foxx, Tony Robbins,  Jordan Belfort, Simon Sinek,  T. Harv Eker,  Grant Cardone,  Brian Tracy, Arnold Schwarzenegger, Chris Gardner, Gary Vaynerchuk, Tonk Emil, Dale Carnegie Magyarország és Peng Joon. 

Jelentkezés a Lélek Cseppek estre

Scroll to Top