RichWoman

Mi is az a RICH WOMAN EST és Rich Woman Cashflow Játék ?

A Rich Woman Estekkel és a hozzájuk kapcsolódó Rich Woman Cashflow játékokkal célunk, olyan támogató környezetet teremteni, ahol gondolatainkat egymással megosztva, segítjük a nőket egy számukra boldog, magabiztos és teljes életet élni. 
 
Rich Woman Estek során Kim Kiyosaki Gazdag nő könyvét dolgozzuk fel beszélgető társaimmal Az Est során megosztjuk egymással az adott szakasszal kapcsolatban gondolatainkat, véleményünket és a megbeszéljük a felmerült kérdéseket.
A Rich Woman Cashflow játékon, (egyenlőre Online) a Rich Woman Esten feldolgozott szakaszhoz kapcsolódó tematikus, személyre szabott Cashflow játékot játszunk beszélgetőtársaimmal.

Kinek ajánljuk a Rich Woman Esteket és a Rich Woman Cashflow játékokat?

Mik a rendszeres tematikái a Rich Woman Esteknek és a Rich Woman Cashflow játékoknak?

Kim Kiyosaki Gazdag nő című könyvének fejezetenkénti feldolgozása, majd a feldolgozott fejezethez kapcsolódó, speciális, személyre szabott Rich Woman Cashflow Játék.
RDCHU Team

Rich Woman Est és a Rich Woman Cashflow játék csapata

A Rich Woman Esteken és az Estet követő Rich Woman Cashflow játékon a Magyar Gazdag Papa Klub csapatának nő és férfi tagjai vesznek részt beszélgető partnerként, és játékosként.

Nézd meg eddigi estjeinket!

korábbi estjeinket bármikor visszanézheted weboldalunkon. Ha lemaradtál vagy felfrissítenéd tudásod nézd újra videóinkat

pexels tatiana syrikova 3975583
Scroll to Top