Robert Kiyosaki és Tanácsadóik Bécsben

(Speciális “BirdEgg” csomagajánlat)

0
Szabad helyek száma

“Annakidején, amikor a Magyar Gazdag Papa Klub még gyerekcipőben járt, felkértek hogy szervezzünk résztvevőket a 2012-es Nürnbergi konferenciára. Már a legelején eldöntöttem, hogy a legértékesebb részvételi jegyet veszem meg magunknak. 

Tudtam azt, hogy olyan minőségi kapcsolatokat tudok majd kiépíteni, melyek nagyban előre lendítik életemet. Ezen kívül lehetőségünk volt arra is, hogy Robertékkel találkozzunk. A dolog sokkal jobban sült el mint ahogyan azt vártam.

Ugyan találkoztunk Robertékkel, és váltottunk is velük pár szót, de a beszélgetésnél is jobb volt az az energia ami Robertből áradt. Kezdő vállalkozóként rájöttem, hogy a különbség köztünk csupán annyi, hogy az ő fülei és tenyere nagyobb mint az enyém. Fizikailag ennyi a különbség. Minden más meg tanulható és elsajátítható.

Azon a  rendezvényen legalább 100 névjegyet cseréltem, melyekből a mai nap is fennálló üzleti partneri kapcsolataim vannak.

Egyértelműen állítom, hogy többszörösen megérte ott, akkor kifizetnem azt a tetemes összeget azért a részvételért. Az ott szerzett kapcsolataimmal rendszeresen találkozom konferenciákon, szintúgy a legdrágább szekcióban. Az egyik ilyen partneremnek köszönhetem azt a 2014-es exkluzív vacsora-részvételt is, melyet Edinbugh-ban szerveztek Robertékkel.

Ha a konferenciára azt mondtam többszörösen megérte, akkor az exkluzív vacsorára azt kell mondanom, hogy megfizethetetlen az élmény, a tudás és a vele járó kapcsolatok.

Hogy megtenném mégegyszer?

Gondolkodás nélkül. Amelyik rendezvényre jelentkezem, kivétel nélkül a legdrágább szekcióban ülök. Mindig. “

– Czimbalmos Árpád, Magyar Gazdag Papa Klub társalapítója és társtulajdonosa.

Ajánlatunk három, általunk szervezett rendezvény részvételével kapcsolatos, a lent felsorolt feltételekkel, melynek összetevőit az alábbiakban láthatod:

Robert Kiyosaki
Szuperkonferencia

Bécs, 2 nap, Platina belépőjegy
Platina részvétel várható ára:
599.000 Ft

Exkluzív Vacsora
Robert, Kim Kiyosaki

és Tanácsadóival, Bécs, 2 óra, max. 30 fő
Részvétel várható ára:
1.000.000 Ft
A fent felsorolt 2 rendezvényen való részvétel, mindösszesen 1.599.000 Ft

A "BirdEgg" ajánlatunk, korlátozott ideig és létszámig
1.000.000 Ft

(Most 599.000 Ft megtakarítás!)

Ezen speciális csomag megrendelésével biztosítod helyed mindkét rendezvényre Platina résztvevőként. Amennyiben a későbbiekben a meghirdetett dátumok nem felelnek meg (amiatt nem tudsz részt venni a rendezvényeken), vagy a rendezvény tőlünk kivülálló okok miatt hiúsul meg, úgy a kifizetett összeget maradéktalanul és 30 naptári napon belül visszautaljuk bankszámládra. A Magyar Gazdag Papa Klub (Algamish Consulting Ltd.) fenntartja a helyszín, időpont és programváltozás jogát.

Jelentkezés

0
Rendezvény évente
0
Órányi Videófelvétel a Tudásbázisban
0
Évnyi Tapasztalat
Scroll to Top