A Magyar Gazdag Papa Klubról

A Magyar Gazdag Papa Klub az első olyan magyar klub, mely Robert Kiyosaki és csapata engedélyével, és folyamatos felügyeletével jött létre és működik 2011 februárja óta. Pár hónap alatt rengeteg taggal bővültünk, illetve rendezvényt bonyolítottunk le. A Cashflow Klubunk rendszeres foglalkozásokat rendez a CASHFLOW társasjátékkal illetve a pénzügyi műveltséggel kapcsolatosan.

Klubunk nyitott és mindig is nyitott lesz az olyan új emberekre, akiket érdeklik Robert Kiyosaki filozófiája. A Klub eseményein való részvételhez egy feltételt kell teljesítened “már el tudj számolni tízig és még el tudj számolni tízig”. klubunk eseményeivel kapcsolatosan folyamatosan ellenőrizd az eseménynaptárat.

Micsoda egy Cashflow Klub?

A Cashflow Klub egy semleges tanulási környezet, ahol hasonló gondolkodású emberek rendszeresen találkoznak (általában heti egyszer) hogy növeljék pénzügyi intelligenciájukat.

Befektetni könnyebb, ha el tudod hinni. Általában senkinek sem sikerül úgy, hogy valaki megmondja neki mit csináljon.

A Cashflow társas segíteni fog kibővíteni a játék-környezeted, vagy “nagy képed”. Segít megérteni, hogy melyek a legfőbb lehetőségek arra, hogy befektesd pénzed, és hogy hogyan tudod dolgoztatni pénzed a saját javadra. A játék az életet szimulálja, de itt játékpénzeket kockáztatsz, nincs túl súlyos jelentősége a hibáidnak. Játszva tanulsz. Játék közben megérted, hogy a gazdagok hogyan dolgoztatják a pénzüket saját javukra, annak érdekében, hogy még több pénzt csináljanak.

Cashflow Klubunk célja, hogy végigvigyen a CASHFLOW játékokon, megtanítsa a befektetés és könyvelési alapokat, hogy ezek után ugyanezt a “Játékot” játszhasd a való életben. Mit szólnál ahhoz, ha nem kellene napi nyolc órát dolgoznod minden nap, szabadon eldönthetnéd, hogy mit kezdj időddel? Ha a válaszod “igen”, gyere tanuld meg, hogyan dolgoztasd a pénzt saját javadra ahelyett, hogy te dolgoznál értük minden nap!

A Magyar Gazdag Papa Klub alapítói

A Magyar Gazdag Papa Klub alapítói

Czimbalmos Árpád
Czimbalmos Árpád
Rita
Horváth Rita

Robert Kiyosaki könyveivel 2000-ben ismerkedett meg, a Cashflow Társasjátékkal 2001-ben. Megértve Robert Kiyosaki és Kim Kiyosaki tanításait illetve látván azt hogy a könyv illetve a társas kiadásán kívül senki sem foglalkozik komolyan Robert Kiyosaki tanításaival, felkeresték a Gazdag Papa Társaságot a klub alapítási szándékukkal.

A válasz rövid és egyértelmű volt: “Vegyetek egy játékot, üljétek körül 6-an és nevezzétek el magatokat klubnak.”

Nem ez volt az elképzelésük a Magyar klubbal kapcsolatban. Egy olyan klubot szerettek volna létrehozni, melyről tudnak a központban, felügyelik és ellenőrzik. Robert könyveiben többször megemlíti “ha akarsz valamit, előbb tégy le az asztalra”. A képlet egyszerű. Elkezdtek gondolkodni azon, hogy mit is “tehetnének le az asztalra”?

Oktatási Társaság lévén arra gondoltak, hogy be kell bizonyítani az anyacégnek azt hogy értik és tudják Robert illetve Kim mit szeretnének tanítani és átadni a könvyeiken keresztül. Mire akar tanítani a Cashflow Társas. A Cashflow Webjáték vezeti a világ TopListát, mely a pénzügyi tudás alapján pontozza a játékosokat. Rövid időn belül elérték azt hogy a Világ TopListán az első illetve a második helyen szerepeljenek. Ekkor bekövetkezett a csoda egy email formájában, mely a központtól érkezett.

Pár nap tárgyalás után már létrejött a Magyar Gazdag Papa Klub és elkezdte Magyarországi működését.

Scroll to Top