Cashflow Oktató Társasjáték

Kari Levente Zsombor

"Elsősorban olyanoknak készítettem ezt a játékot, akik cégtulajdonosokká vagy befektetőkké akarnak válni. - Akik meg akarnak gazdagodni. A készpénzáramlás irányítása alapvető jártasság mindenki számára, aki meg akar gazdagodni."

A szavak a leghatásosabb eszközök, üzleti értelemben eszközök, mert a szavak befolyásolják az agyunkat, és az agyunk alakítja ki a valóságról alkotott képünket. Sok embernek az a baja, hogy felnő a szülői házban, elköltözik, és befejezi az iskolát anélkül, hogy megismerné a pénzzel kapcsolatos szókincset. Az eredmény: életre szóló anyagi gondok.

A játék pontosan a könyvekben leírt elveket tükrözi, a teljes személyiség részvételével történő interaktív tanulás azonban gyorsabb, egyszerűbb, és az élmény erejének köszönhetően hatékonyabb. Kitűnő “edzőprogram”: minél többet játszol vele, annál biztosabban elérheted az anyagi függetlenséget a való életben. Egyedül is kisilabizálhatod a szabályokat, de sokkal jobban élvezhető a játék egy lelkes csoportban, ahol szakavatott játékvezető irányításával gyorsabban túljuthatsz a nehézségeken, és közvetlenül érzékelheted a játék pozitív szellemiségét. A “pálya” a vendégváró játékasztal, ahol személyes “edződ” segít abban, hogy egyre jobb legyél.

Csapatlétszám célszerűen 4 – 6 fő, a játékidő egy-egy alkalommal – az alapelvek, fogalmak magyarázatával, a kérdések megválaszolásával – kb. 3 óra.

Mire lesz szükségem a játékhoz?

Jelentkezned kell a Játékra.

Cashflow 101
GENERAL Részvétel díja Klubtagság nélkül
GENERAL Részvétel díja Klubtagsággal
5.499 Ft
4.674 Ft
Résztvevői feltétel (Kor): 10-18 éves kor közöttKizárólag szülői felügyelettel
Résztvevői feltétel (Kor): 18 éves kor felett
Részvétel a kb. 2,5-3 órás Cashflow 101 Oktató Játékán
Részvétel a kb. 2,5-3 órás Cashflow 202 Oktató Játékán
Kérdések feltétele
A tanultak átbeszélése
Asztalonkénti min. létszám 1 fő
Asztalonkénti max. létszám 6 fő
Helyszíni fizetés Regisztráció kötelező a rendezvény elött

Következő időpont

0
Rendezvény évente
0
Órányi Videófelvétel a Tudásbázisban
0
Évnyi Tapasztalat
Scroll to Top