fbpx

Újdonság: Weboldalunk folyamatosan változik, illetve bővül. A Változásokat a láblécben található “Weboldal Változások” menüpontban követheted nyomon.

A Gazdag Papa csapata a TE csapatod is!

Gazdag Papa Tanácsadók

Amennyiben úgy gondolod, hogy a Magyar Gazdag Papa Klub Tanácsadói között a helyed, írj levelet az info@richdadclub.hu emailcímre.

Gazdag Papa Amerikai Tanácsadók:

Andy Tanner

Andy Tanner

Andy egy neves papír-eszközök specialista, sikeres vállalkozás tulajdonosa, egy olyan befektető, aki alapvető kulcs technikát képes tanítani minden befektetőnek a részvény opciókkal kapcsolatban. 2008-ban Andy kulcsfontosságú szerepet töltött be a Gazdag Papa "Tőzsde Siker" programjában, amely eredményes kereskedési technikákat tanít a befektetőknek mind bika, mind pedig medve piacokon. Jelenleg a Gazdag Papa Tőzsde Siker programjának egyik oktatója és Gazdag Papa papír-eszközök Tanácsadó.

Garrett Sutton

Garrett Sutton

Garrett alapítója és egyik partnere a Sutton Law Center, P.C., egy cégnek, melynek irodái vannak Nevada, Wyoming és California államokban. Több mint 20 évnyi tapasztalata van vállalkozói, családi és vállalati tanácsadásban és jogi képviseletben, közreműködve abban, hogy kötelezettségeiket irányításuk alatt tarthassák és eszközeiket megvédjék és pénzügyi céljaikat megvalósítsák.
Gazdag Papa Tanácsadóként, Garrett sűrűn beszél a Gazdag Papa rendezvnyeken a nagyvállalati struktúrákról és az eszközvédelemről. Szerzője több könyvnek is, melyet a Gazdag Papa Tanácsadók égisze alatt adtak ki. További információkért látogass el a GarrettSutton.com és SutLaw.com címekre.

Ken McElroy

Ken McElroy

Ken és üzlettársa, Ross McCallister, a társalapítói a MC Companies nevű ingatlanbefektetési cégnek, amely kezelésre, befektetésre, fejlesztésre, és építésre szakosodott, s amely az Egyesült Államok délnyugati régiójában található, többszáz millió dollárra értékelt, több mint tízezer lakóegységből álló portfólióval rendelkezik.
Gazdag Papa Tanácsadóként Ken 20 évnyi intatlan tapasztalattal járul hozzá a csapat tudásához és évente több ezer ember előtt beszél. A Gazdag Papa Tanácsadó sorozatból az alábbi könyvek szerzője: „The ABC's of Real Estate Investing” (Az ingatlanbefektetés ABC-je), „The Advanced Guide to Real Estate Investing” (Ingatlanbefektetés haladóknak), és a „The ABC's of Property Management” (Az ingatlankezelés ABC-je). Továbbá közreműködő szerzője Robert „The Real Book of Real Estate” (Az ingatlan igazi könyve) című könyvének is.

Blair Singer

Blair Singer

Blair egy nagyra értékelt és nemzetközileg ismert előadó, valamint értékesítési kommunikációs oktató. 1987 óta több tízezer személlyel és céggel dolgozott együtt, mint például az IBM és JPMorgan, hogy rendkívüli eladásokat, teljesítmént, termelékenységet és pénzforgalmat segítsen nekik elérni.
Gazdag Papa Tanácsadóként a sorsfordító eladási siker témájában az öt kontinens több mint 20 országában tartott előadásokat, valamint Szerzője a Gazdag Papa Tanácsadó sorozatból az alábbi könyveknek: “Üzletvadászok” és “Csapatjáték - Egy ragyogóan teljesítő csapat összeállításának, megtartásának és gondozásának titka.”

Tom Wheelwright

Tom Wheelwright

Tom a ProVision Wealth Strategies cég alapítója és igazgatója. Több, mint 25 éve talál ki szofisztikált befektetőknek és cégtulajdonosoknak innovatív adózási, üzleti és vagyoni stratégiákat. Tom egy nemzetközi előadó és az Arizona State University-n az Adózás Mesterei nevű program docense. A Gazdag Papánál az adózási stratégia tanácsadója és szerzője egy, a Gazdag Papa Tanácsadó sorozatban megjelenő könyvnek, amely arról szól, hogyan lehet vagyont építeni adózási stratégiákon keresztül.