Kim Kiyosaki

Kim Kiyosaki

Gazdag nő akarsz lenni?

Ha ihletre, pénzügyi tudásra vagy csak egy jó példaképre van szükséged, ismerd meg “Gazdag Nő” Kim Kiyosakit. Kim egy nemzetközileg elismert előadó, író (Gazdag nő, Jó üzlet, rossz üzlet), vállalkozó, ingatlan befektető, rádióműsor házigazdája, és a RichWoman.com alapítója. Ez nem csak a Kim Kiyosaki életrajz, ez egy inspiráló üzenet a nőknek, hogy szerezzenek pénzügyi tudást, és váltsák valóra az álmaikat!

Gazdag nő

Amikor Kim (Meyer) Kiyosaki otthagyta Oregont, és elköltözött Hawaii-ra tanulni, még nem tudta, hogy ez a költözés megváltoztatja az életét minden szempontból… és egy olyan jövő elé állítja, ami milliók életét változtatja meg. Mint sok első éves főiskolás, azt tervezte, hogy iskolába jár, lediplomázik, állást szerez, dolgozik, és elkezdi megmászni a szamárlétrát. Úgy gondolta, hogy a főiskola a belépő egy biztonságosabb élethez. Mégis, miközben egy helyi üzletnek dolgozott Honolulun, Kim rájött, hogy alkalmazottnak leni nem az ő álma. Nem oda juttatta, ahova ő akart kerülni, és úgy gondolta, ennél többnek kell lennie. Itt kezdődött el Kim igazi tanulása.

Jó üzlet rossz üzlet - Kim Kiyosaki a nehezebb úton talál a szerencsére

Sok évbe telt (ebből sok jövendőbeli férjével, Roberttel) mire Kim az első befektetését, egy kis portland-i házat vett Oregonban, 5000 dollárért, ami nem is állt rendelkezésére.
Valójában, egy ideig, Kim és Robert csórók voltak, de követték az álmukat, hogy anyagilag függetlenné válnak, és mindent megtanulnak, amit tudnak a pénzről, emberekről és az életről. Ahelyett, hogy állást vállaltak volna, tanultak és azon fáradoztak, hogy egy céget alapítsanak, ami megtanítja az embereknek, amit ők tanultak.
Kim portland-i befektetése 25 dollárt hozott neki havonta. Nem volt sok, még akkoriban sem, de ez volt a kezdet. És a pénznél is fontosabb, hogy szabadságot jelentett.

Az első üzlet a legnehezebb. A kezem remegett, ahogy aláírtam a papírokat. De amikor az a 25 dollár bejött, elkapott a gépszíj, tudtam, hogy meg tudom csinálni újra, tudtam, hogy meg tudom csinálni nagyobban.

Ezektől a szerény kezdetektől a saját maga által lett milliomosig, Kim Kiyosaki a Gazdag Papa tanításokat követte, fejlesztette tudását, és minden üzlettel csak nagyobbá vált.

Hibázott-e közben ? Abszolút!

Azok a hibák voltak a legnagyobb tanítóim.

Az összes visszaesés ellenére, Kim mindig kiaknázta a vállalkozói szellemet. 1989-ben indított egy ruházati üzletet, és azóta számos üzletben volt érdekelt, főleg a Rich Dad cégben, mint társ-alapító.
Ma Kimnek megvan a szabadsága, hogy azt tegyen, amit akar az életben… és te is megteheted!Amellett, hogy minden évben néhány hetet a szeretett Hawaii-on tölt, Kim megalapította a Gazdag Nő márkát és a könyveit. Egy inspirált nőkből álló csapatot vezet, akik segítenek ezt létrehozni. Mint a BusinessWeek legjobban eladott könyve, a “Gazdag Nő”, Kim körbeutazza a világot, hogy nőket tanítson, hogyan legyenek anyagilag függetlenek. 

A nők nem lehetnek teljesen szabadok, hacsak nem szabadok anyagilag.

Küldetése, hogy a nőket a pénzről tanítsa, és eljuttassa őket oda, hogy megkössék az első üzletüket.

Ez több, mint egy első lépés.

Scroll to Top