A CashFlow 10+2 Intenzív minden kimondott és kimondatlan várakozásomat felül múlta; de ami a legjobb, hogy olyan dolgokat tanultam és tapasztaltam, melyekről nem is tudtam, hogy léteznek - és hogy bármilyen kapcsolatban állhatnak azzal, ahogyan eddig a pénzügyeimet kezeltem. 

A játékban egy olyan önismereti utat és lehetőséget fedeztem fel, ami tűpontosan képes rámutatni azokra az érzelmi gócpontokra, melyek a pénzügyi sikereim útjában álltak. Eddig!! :) 
De azáltal, hogy a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy pénzügyi döntéseimet hogyan és milyen mértékben befolyásolják eddig fel nem ismert hitrendszereim, és számos ponton ütköztem - olykor igen fájdalmasan is - saját mentális korlátaimba; így nem csak azt ismertem fel, hogy MOST hogyan működöm, hanem azt is, hogy MERRE és HOGYAN induljak el, min kell változtatnom, hogy sikeresebb legyek a pénzügyi döntéseimben. 

A játékvezetők teljes figyelme és maximális jelenléte, a személyre szabott kérdéseik és visszajelzéseik, alapjaiban rengették meg mindazt, amit eddig a pénzügyi döntéseimről gondoltam. 
Meggyőződésem, hogy csak a saját korlátaim és a komfortzónám határai szabhattak gátat annak a végtelen ismeretnek és tapasztalatnak, amit a játék során megtanulhattam. TÉNYLEG csak és kizárólag RAJTAD múlik, hogy mennyit tanulsz belőle!!  
Ezúton is köszönöm, és mindenképp visszatérek!

 

Linda, 34