Kedves Árpi és Rita!

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem munkátokat, amit  a Gazdag Papa Klubban végeztek. A tudás, amit itt szerez az ember, életre szól. Kiyosaki  tanításai bele ivódnak az ember agyába, aztán azt már onnan kitörölni nem lehet.
Hát így történt, hogy Karesz és én nagy fejszébe vágtuk a fejszénket. Tavasszal vettünk egy patikát a Kiyosaki módszereit felhasználva. A múlt év novemberben döntöttük el, hogy megvesszük ezt a gyógyszertárat cégestül, ingatlanostul együtt. Ám ekkor még se pénzünk, se ötletünk nem volt, hogy miből fogjuk mindezt finanszírozni, mivel nem volt olcsó mulatság. :)
De nem törődtünk bele a pénztelenségbe, hanem kutattuk a lehetőségeket, aminek meg is lett az eredménye. Így bár nagyon nagy adóssággal a puttonyunkban, de 2014. április 1-én sikerült nyélbe ütnünk a tranzakciót. Nekem egy álmom vált valóra, de az egész kis családunknak egy kitörés ez a "rabszolga sorból". Még nagyon sokat kell azon dolgoznunk, hogy önjáró legyen ez a vállalkozás, de jó úton haladunk.
 
Mindezt azért írtam így le nektek, mert hálás vagyok a sok tanításért. A Cashflow 10+2 Intenzív tanfolyam is nagyon sok tudást adott, és önbizalmat is, hogy bele tudjunk vágni ebbe az üzletbe. Másrészt én is szeretek visszajelzést kapni a munkámmal kapcsolatban, így gondolom nektek is jó ha látjátok, hogy mennyire hasznos az amit csináltok. További sok sikert kívánok nektek!
 
Szeretettel: Andi