Szia Árpi!

Köszönöm, hogy jelzel.
Egyúttal, ne haragudj, hogy ezen a platformon teszek eleget a szombati chat-ben jelzett kérésednek, azaz leírom a múlt évi Mini Money Management után hogyan tudtam 4-ről 1-es "pozicióba" kerülni a rossz adósságokkal kapcsolatosan. Tavaly, amikor márciusban hazaértem a rendezvényről, azonnal nekiláttam az összes adósságom összeírásának. Én egy excelbe készítettem el az aznap tanultakat külön-külön fül alatt.

Az adósság törlesztést, a vágyakat, amit szeretnék elérni, a jelenlegi bevételeimet-kiadásaimat (külön a magán és külön a cégest), megtakarításokat (jelenleg már meglévő és tervezett). Ez késő éjszakába nyúlt, de nem gond, hiszen vasárnap jött... és egy óriási AHA érzés, amikor láttam, semmi sem lehetetlen okos pénzügyi stratégiával. Azóta csökkent az adósságom, pedig a bevételeim is csökkentek. Mégis...
A szombati ismétlés belőlem előhozta a múlt évben hallottakat, még ha nem is teljesen ugyanaz volt a két előadás, valamint egyúttal saját magam ellenőrzésére remek volt. Szombaton délután még jobban átnéztem, mit lehetne tenni, hátha elkerülte valami a figyelmemet.

Köszönöm!

Era

Üzenj nekünk