Időgazdálkodás

Felvétel időpontja: 2019.10.12

Előadó: Nyíri Zoltán

Számos cégnél okoz problémát a hibás időgazdálkodás. 

Ennek oka lehet például, hogy a vállalkozás családi cégből nőtte ki magát, ezért sosem volt célzott és tudatos munkaerő-gazdálkodás, nincsenek letisztázott munkaköri leírások, nem egyértelműek a felelősségi határok. , Előbb-utóbb azt veszi észre a vezető, hogy feladatok maradnak el, vagy hibás teljesítések történnek, a hatékonyság messze a kívánatos szint alatt marad,  sok a konfliktus, és  nagy a fluktuáció a cégben.

A hatékony időgazdálkodásról szóló előadáson a fenti problémák általános megoldási alapelveinek bemutatása történik, amelyek nyomán a hallgatók maguk ismerik fel a hiányosságaikat. 
Ha ennél nagyobb eredményt akarunk elérni, akkor a tréning a megoldás, ahol személyre szabott felmérés és tanácsadás zajlik. Az oktató célzott kérdéseket tesz fel, amelyekre konkrét, azonnali válaszok születnek.

Miről tanulsz a képzésen?

Előadó

NyiriZoltan

Nyíri Zoltán

Nyíri Zoltán a Személyiségkalauz Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezetője. Okleveles közgazdász, üzleti író, kommunikációs tréner és ma már 20 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatásban. Számos, az üzleti kommunikációs szakmában használt könyv és szakcikk szerzője és társszerzője. 15 évet tanított a szegedi egyetem gazdasági karán. A vállalati szférában száznál több kisebb-nagyobb szervezet munkatársait képezte. Szakterülete az értékesítés, ügyfélkezelés, csapatépítés és -bővítés, valamint a hatékony prezentáció. Hobbija a tánc és a fotózás. Feleségével, Anitával két pici gyermek boldog szülei.

 

Scroll to Top