Személyiségtípusok

Felvétel időpontja: 2018.03.24

Előadó: Nyíri Zoltán

Évek óta az egyik legnépszerűbb előadásunk a személyiségtípusokról szól, hiszen ezeket megismerve könnyebben tudjuk kezelni embertársainkat és mindenekelőtt önmagunkat. Nem véletlen, hogy ezt az előadást egyaránt örömmel hallgatták már cégvezetők, értékesítők, tanárok, egyetemisták, középiskolások, egészségügyi intézmények dolgozói, újságírók, jogászok, politikusok, hivatali dolgozók – és a sort hosszasan folytathatnánk.
Az előadás könnyed, szórakoztató, interaktív hangvételű, számos hétköznapi példával és vicces történettel színesítve kerül a közönség elé.

Miről tanulsz a képzésen?

Előadó

NyiriZoltan

Nyíri Zoltán

Nyíri Zoltán a Személyiségkalauz Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezetője. Okleveles közgazdász, üzleti író, kommunikációs tréner és ma már 20 éves tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatásban. Számos, az üzleti kommunikációs szakmában használt könyv és szakcikk szerzője és társszerzője. 15 évet tanított a szegedi egyetem gazdasági karán. A vállalati szférában száznál több kisebb-nagyobb szervezet munkatársait képezte. Szakterülete az értékesítés, ügyfélkezelés, csapatépítés és -bővítés, valamint a hatékony prezentáció. Hobbija a tánc és a fotózás. Feleségével, Anitával két pici gyermek boldog szülei.

Rendezvényünkről mondták...

 

Scroll to Top