"Győzz meg!" Értékesíts Profiként​

Felvétel időpontja: 2019.02.23

Előadó: Czimbalmos Árpád

Az itt megszerzett tudással négyszerezd meg bevételeid
egy negyedév alatt!

Mi az elsőszámú és legfontosabb eszközöd az üzleti életben és a magánéletedben?

Meggyőzés.

Az a képesség, hogy eladj egy terméket, egy ötletet, egy szolgáltatást, önmagad… hogy lezárd az ügyleteket. Hogy kiállj valamiért, hogy felfigyeljenek rád, hogy képviseld az ügyedet a világ elött. Mindezek rendkívül fontosak mind az üzleti világban mind pedig a magánéletben.
Czimbalmos Árpád vagyok, és a világ legjobbjaitól tanultam az értékesítés és a meggyőzés technikáit, tippjeit és trükkjeit.

Egy dolgot kell átgondolnod csak: Rossz kezekben ezek a meggyőzési technikák arra használhatók, hogy manipulálják az Ügyfeleidet és a hozzád közel álló embereket.

Egyáltalán nem ezzel akarlak arra ösztönözni, hogy használd azt, amit meg akarok veled is osztani, hanem ragaszkodom ahhoz, hogy mindezt etikusan használd majd.

Semmi rossz nincs abban, hogy tudod hogyan kell eladni egy terméket, egy ötletet, egy szolgáltatást vagy önmagad. Ez A legfontosabb szaktudás amire szükséged van, akár vállalkozó akár cégtulajdonos vagy, vagy akár alkalmazottként dolgozol. 

Ha küszködsz azzal, hogy egy terméket, egy ötletet, egy szolgáltatást vagy saját magad eladd, ez a képzés az amire szükséged van.

  • Többször újranézhető
  • Magyar
  • 14 ó 31 p videó
  • Mobilbarát

Rendezvényünkről mondták...

 

Scroll to Top