• 01

  Képzelj el egy világot, ahol

  te irányítod a pénzügyeidet!

 • 02

  Képzelj el egy világot, ahol

  a házaspárok boldogan tervezik és várják a jövőt!

 • 03

  Hidd el, hogy

  Te is képes vagy rá!

 • 05

  Képzelj el egy világot, ahol

  az emberek nem aggódnak az időskoruk miatt!

   

 • 06

  Képzelj el egy világot, ahol

  te is lehetsz szabad és sikeres!

   
  

A játék és a Cashflow 10+2 Intenzív bármilyen ...

A játék és a Cashflow 10+2 Intenzív bármilyen anyagi háttérrel rendelkező játékosnak képes tanítani valamit. Ennek van előnye is, de hátránya is. Az előnye magától értődő. A hátránya az, hogy ha valakinek nem igazán jó az önismerete, tehát nem tudja pontosan, hogy honnan jön és mire keresi a választ, mi a célja, fals magabiztosságot nyerhet olyan bizonyos - a játék során lemodellált helyzetekből, melyek a saját valóságától nagyon messze állnak és emiatt könnyen eltévedhet a későbbiekben.A Vihar Megérkezett

A gazdagok összeesküvése - A pénz 8 új szabálya

Exkluzív Online Frissítés #118 
 

Most értem vissza egy ázsiai útról, Tokióban, Sanghajban és Kuala Lumpurban tartottam beszédet. Lenyűgöző út volt, nagyszerű emberekkel találkoztam, és mindemellett rengetget tanultam a világgazdaságról.

A Gazdag Papa Csapat –aki elkísért utamon– most kezdi a saját rádióműsorunk sugárzását az egyes túraállomásokról az XM Rádióban. A Gazdag Papa Rádió Műsor minden szombaton keleti idő szerint délután 3-4 között, Csendes-óceáni idő szerint dél és egy között hallható a 168-as XM Szatellit Csatornán. Amennyiben nem iratkozol fel az XM-re, a podcastok az adás utáni szerdán elérhetők lesznek a RichDadRadio.com-on.

Eladó: Cashflow 101/202 Oktatójátékok

Cashflow 101

A Cashflow 101-et és 202-t Robert Kiyosaki fejlesztette ki azzal a céllal, hogy az embereket megtanítsa a befektetés alapjaira, a vagyont felépített emberek gondolkodásmódjára. A Cashflow szórakoztatva és cselekvéssel tanítja a pénzügyi készségeket. Provokál, tanít és arra késztet, hogy vagyonos ember módjára gondolkodj. Más játékokkal ellentétben a Cashflow a játékot messze túlhaladó tanulságokkal szolgál. Akik leülnek játszani, nemcsak pénzügyi készségeiket és gondolkodásmódjukat fejlesztik, hanem önbizalmuk is nő.

A Magyar Gazdag Papa Klubnak van pár eladó magyar nyelvű Cashflow 101-es társasjátéka. Bontatlan, eredeti csomagolásban.12 legfontosabb képesség, melyekre bárcsak megtanítottak volna az iskolában!

iskola vs elet 

“A hagyományos oktatás sok mindenre megtaníthat, de az élet legfontosabb képességei azok, melyeket saját magadnak kell elsajátítanod.”

~ Lee Iacocca

EZ az a hiedelem ami visszatart?


A napokban beszélgettem pár régi ismerősömmel, és amikor a tanulás témakörről kezdtünk beszélni, szinte mindannyian hasonlóan reagáltak: "Nincs időm tanulni..."

Az egyikőjük, gyerekkori barátom, azzal érvelt, hogy dolgoznia kell, mert el kell tartania a családját is és a szüleit is.

Megkérdeztem tőle: "Mi lenne ha meg tudnád tanulni azt, hogy okosabban dolgozz és nem keményebben?"

"Arról nem lehet tanulni sehol" - felelte.

"Látod. Azzal, hogy így gondolkodsz, lezártad az elmédet, így észre sem veszed azokat a lehetőségeket, amelyek körülvesznek." feleltem.