Legfrissebb blogbejegyzések

Változtasd meg az életedet egy pénzügyi metamorfózissal!

Változtasd meg az életedet egy pénzügyi metamorfózissal

A gazdaság megváltozott. Az új szabályai még alakulóban. Egy biztos, a régi típusú gazdaság szabályai már mit sem érnek, mivel HALOTT! Sok lesz az áldozat, mert sokan ragaszkodnak a régi szabályokhoz. A túlélőkhöz tartoznál? Akkor teljes átalakulásra van szükséged!
A lényeg a pénzügy intelligencia! Nézd meg hol tartasz most, mérlegeld mennyi időd volt rá, és mire volt elég az eddig elsajátított tudásod. Elégedett vagy az eredménnyel? Ha nem, akkor neked is szükséged van a pénzügyi metamorfózisra!
Több úton is elindulhatsz, részletek a cikkben.

5 egyszerű lépés az élethosszig tartó tanuláshoz

5 egyszerű lépés az élethosszig tartó tanuláshoz

Az élet folyamatos tanulás. No nem feltétlen az iskolapad koptatásátra gondolok. Megtanulunk új feladatokat elvégezni a munkahelyen, gépeket kezelni és irányítani. Van a kellemes és a kötelező kategória. Miért ne lehetne ötvözni a kettőt? Miért nem lehet szórakoztató az is amit muszáj? Kim Kiyosaki Összeszedte azokat a gondolatokat amelyekkel akár ez is elérhető! Te hogyan szeretsz tanulni?(Én sorozatokból és filmekből rengeteg ismeretet szerzek.)

Les Brown 7 legfontosabb szabálya a Sikerhez vezető úton

Les Brown 7 legfontosabb szabálya a Sikerhez vezető úton

Ne hagyd, hogy valaki véleménye rólad, a te valóságoddá váljon! Én csak azt kívánom, hogy ezt a mondatot egy olyan személytől halljad, akire hallgatsz! Les Brown “szerény” képességű diákként meghallotta tanára szavait és élete teljesen megváltozott! Mára az egyik legkeresettebb motivációs előadóvá vált, akiért világcégek versenyeznek. Ebből a cikkből bepillantást nyerhetsz ebbe a fordulatos életútba, valamint megismerheted azokat a legfontosabb tanácsokat, amelyek segítenek elérni az álmaidat!

További blogbejegyzések

Nők és befektetések: A félelem előnyei és hátrányai

Nők és befektetések: A félelem előnyei és hátrányai

“Ne bánd, hogy félsz! Csak félj bátran!” Al Ghaoui Hesna 

Bárhogyan is állj a félelemmel, az időről időre megjelenik az életedben akár számítasz rá, akár nem! Amennyiben tudatában vagyunk félelmeinknek, az jó önismeretre utal. Talán ez az első lépése a félelem helyes kezelésének. Az, hogy ez  a felismerés minél könnyebben menjen, hasznos lehet, ha szánunk egy kis időt magára a félelemre.Az alábbi cikkben megismerhetitek Kim Kiyosaki gondolatait a félelemről. “

szamitasba vetted a nyersanyagokat

Számításba vetted a nyersanyagokat?

Kim Kiyosaki önerejéből vált sikeres befektetővé. Olyan ismeretek elsajátításával, majd alkalmazásával vált jómódúvá, amelyek követhetőek. Mindenki számára, aki alkalmazza ezen ismereteket, elérhető az anyagi függetlenség. Most ezen ismeretekből kaphatsz egy kis gondolatébresztőt a nyersanyagokra fókuszálva. Ízelítőt arról, hogy a fedezet mit jelent a befektetések világában. Kim nem csak a nyersanyagok előnyeit vette számba ebben a cikkben, hanem azok hátrányait is. Így segítve a döntésed meghozatalában. 

hogyan profitalhatsz az inflaciobol

Hogyan profitálj az inflációból?

Te hogyan éled meg az inflációt?  Profitálsz belőle vagy veszteséget okoz neked? Még rosszabb esetben azt sem tudod, eszik vagy isszák az inflációt! Robert Kiyosaki most megosztja veled, hogyan profitálhatsz ebből a rejtett adóból.

A nehéz időket a szívedben és a lelkedben érzed

Les Brown: A nehéz időket a szívedben és a lelkedben érzed

Nem tanítanak az iskolák sem a pénzügyekről, sem a kudarcok kezeléséről. Ezeket a legtöbben saját bőrükön tanulják meg az Élet iskolájában. Míg mások tanfolyamokon, tréningeken sajátítják el ezeket. A nehéz idők mutatják meg igazán, hogy mennyire értékes ismeretek ezek. Mivel a mostani időszak sajnos számos kihívást hordoz, Les Brown tanácsai igen aktuálisak. Amennyiben érintett vagy, és nem bízol abban, hogy egyedül meg tudsz birkózni a nehézségeiddel, kérj segítséget! 

A valódi hatalom azzal kezdődik, hogy tükörbe nézel

A valódi hatalom azzal kezdődik, hogy tükörbe nézel

Nagyon örültem ennek a cikknek, mert érdeklődöm  a japán kultúra iránt, és ezekben a sorokban ebbe is bepillantást nyerhettem. Megtudhattam mi az a három hatalom amitől a japán emberek tartanak. És egy japán legenda azt is tisztázza melyik a legfontosabb a három közül! Továbbá az is tanulságos, hogy mi táplálja ezeket. És akkor a mókuskerék csapdájáról még nem is beszéltem! Pénzügyi tudatosság nélkül emberek milliói ragadnak bele a mókuskerékbe világszerte, mert nem ismerik az eszközök és a kötelezettségek közötti különbséget! Nos, mikor fogod elolvasni ezt a posztot? 

Vagyon titkok: A tettek többet mondanak minden szónál

Vagyon titkok: A tettek többet mondanak minden szónál

A Jövőt szeretnéd tudni? Nos ebben senki sem lehet biztos! Azonban annak az esélyét mérlegelni, hogy valami bekövetkezik, vagy éppen elmarad, már jóval nagyobb sikerrel kecsegtet. Főleg akkor, ha azt is figyelembe vesszük mire számítanak a szakemberek. Az alábbi cikkből megismerheted Warren Buffett, Charlie Munger, Rebel George Gammon és Robert Kiyosaki gondolatait a kialakult helyzetről, és arról, hogyan védik a vagyonukat!

Les Brown: Állhatatosság

Les Brown: Állhatatosság

Önfejű győztes vagy? Csupán 4 ok választ el a sikertől! A Te saját, négy, nyomós okod! Ha őszinte vagy magadhoz, ezek fognak átsegíteni a félelmeiden, a bizonytalanságokon. Ezek tágítják a komfortzónádat, és hozzák el a sikert. Szívből kívánom, hogy találd meg a saját okaidat!

Sürgős piaci frissítés: Olajár Zuhanás

Sürgős piaci frissítés: Olajár Zuhanás

Ez a cikk hasznos lehet számodra ha érdekel az olajpiac és akkor is ha nem! A nagy port kavart negatív olajár kapcsán bepillantást nyerhetsz annak hátterébe, az elemzés összetettségébe. Megismerheted a pánik, a kapzsiság és a tájékozatlanság csapdáját. Nem utolsó sorban pedig a szakértő tanácsadók szerepét. Mit gondolsz előfordulhat még a negatív olajár? Csak az olaj a veszélyeztetett?

Az intelligencia hét típusa (És közülük az, ami segíthet neked abban, hogy gazdag légy)

Az intelligencia hét típusa (És közülük az, ami segíthet neked abban, hogy gazdag légy)

Mennyi az IQ-d? Melyik? Igen jól olvastad, azt kérdeztem melyik. Ugyanis többféle van. Most megtudhatod, Robert szerint melyik elengedhetetlen a sikerhez. Ja, hogy már tudni véled…. Hát, meg fogsz lepődni! Kíváncsi vagyok a tippedre. Írd meg kommentben!

Scroll to Top